Ο σχεδιαστής Χρήστος Μυλωνάς, και η σειρά ρούχων του, ChrisP, έχουν κατακτήσει μέσα σε λίγους μήνες ολόκληρη την ελληνική showbiz. Μεγαλωμένος στο χώρο της μόδας, λόγω της οικογενειακής τους επιχείρησης με πουκάμισα, τον εμπνέουν οι εκκεντρικοί οίκοι μόδας Balmain, Rick Owens και Damir Doma. Η νέα του συλλογή S/S 2013 “Rocky Islets”, περιλαμβάνει μπλούζες, φορέματα, φούστες, ζακέτες και σορτς σε μαύρο, μπλε ραφ, λευκό και γκρι με κύριο χαρακτηριστικό τους τα σκισίματα, τα τρουκς, τα αυστηρά κοψίματα και το rock στοιχείο που λατρεύει. 
Μιλώντας γιια τις πηγές έμπνευσης, ο σχεδιαστής αναφέρει: «Επηρεασμένος πάντα από fashion blogs και από το rock lifestyle, που για δεκάδες χρόνια τώρα είναι η κύρια τάση στη μόδα, προσπαθώ να εντάξω στην καθημερινότητα της γυναίκας τα rock στοιχεία και το rock attitude με έναν διακριτικό και πάντα εκλεπτυσμένο τρόπο προσαρμοσμένο στο σήμερα”.
Κι επειδή μερικές φορές οι προτάσεις του Chris είναι τολμηρές ο ίδιος απαντά: .«Όταν τα ρούχα είναι σχεδιασμένα με πάθος και θέληση τότε αυτό αντανακλάται σε αυτούς που τα φορούν.»
 
Translate »

Pin It on Pinterest