Μέσα στο Παλάτι του Λούβρου στο Παρίσι βρίσκεται το Musie des Arts Dicoratifs. Είναι το πιο καλλιτεχνικό τμήμα του μουσείου, όπου μπορείς να βρεις μοναδικά κομμάτια παλαιότερων εποχών. MomentsN style, Fashion, Beauty and Lifestyle blog/ The Blablas moments

 

Η H & M λοιπόν συνεργάστηκε στενά με το τμήμα του μουσείου, εμπνεύστηκε από τις συλλογές του και το αποτέλεσμα; Η νέα σειρά – έκπληξη Conscious Exclusive!

H σχεδιαστική ομάδα της Η & Μ δούλεψε με καινοτόμα και βιώσιμα υλικά, που είναι το μέλλον της μόδας. Χάντρες, στρας από ανακυκλωμένο γυαλί και deminate, (ένα υλικό φτιαγμένο από ανακυκλωμένο φθαρμένο denim) χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Πριν σου γράψω πότε θα κυκλοφορήσει η νέα συλλογή, θέλω να σου πω ότι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας θα είναι η παριζιάνα γκουρού του στιλ, Julia Restoin Roitfeld. Σου έχω ξαναγράψει γι΄ αυτήν. Είναι η στυλάτη διευθύντρια μόδας που μαζί με άλλες τρείς φίλες της έγραψε το βιβλίο “How to be Parisian wherever you are”. Μπορείς να δεις το σχετικό κείμενο για το βιβλίο εδώ.

 

Αυτό που περίμενες… Η νέα συλλογή θα λανσαριστεί στις 7 Απριλίου σε 180 καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και στο διαδίκτυο.

Η ημερομηνία αυτή δεν είναι τυχαία. Επιλέκτηκε σε συνδυασμό με την έναρξη της έκθεσης Fashion Forward – Three centuries of Fashion, όπου η H & M θα είναι ο αποκλειστικός χορηγός. Η έκθεση θα περιλαμβάνει επιλεγμένα στιλ από τα αρχεία της, μεταξύ των οποίων μία εμφάνιση από την πρώτη της συνεργασία με τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld, καθώς και μία εμφάνιση από τη νέα συλλογή.

Για να γιορτάσει την έλευση της νέας Conscious Exclusive2016,  η Η & Μ Ελλάδας, κάνει ένα μεγάλο πάρτι στο κατάστημα της στην Ερμού 54,  μία μέρα πριν, δηλαδή στις 6 Απριλίου το απόγευμα.  Special performance θα είναι οι Μύρωνας Στρατής και Ησαίας Ματιάμπα. Εάν τα καταφέρω να πάω θα ανεβάσω φωτογραφίες και από εκεί.

 

 

 

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest