Αν με ακολουθείς στο Instagram γνωρίζεις ότι πριν λίγες μέρες ήμουν στην παρουσίαση των νέων μοντέλων στα γυαλιά ηλίου της εταιρείας Safilo Hellas.

Πραγματικά δεν ξέρω τι να πρωτογράψω για τα νέα μοντέλα, τα οποία καλύπτουν ασυζητητί, όλα τα γούστα, αλλά είναι κατάλληλα και για κάθε σχήμα προσώπου. Ένα είναι σίγουρο! Αυτή τη σεζόν δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις το γυαλί που θα σε εντυπωσιάσει, αλλά και θα σου ταιριάξει!

Φέτος τα γυαλιά ηλίου τα χωρίζω σε δυο κατηγορίες.

Η πρώτη κατηγορία αφορά τις πιο τολμηρές, μια και περιλαμβάνει τα πολύ εντυπωσιακά oversized, γυαλιά πεταλούδα, cat eye, γεωμετρικά και statement γυαλιά. Όλα τα παραπάνω είναι ιδανικά για να απογειώσουν οποιαδήποτε εμφάνιση! Ειδικά τα statement είναι φανταχτερά κομμάτια που στολίζονται με στρας και άλλα διακοσμητικά στοιχεία κάνοντάς τα μοναδικά!

Στη δεύτερη κατηγορία βάζω όλα τα γυαλιά τύπου aviators, τα στρογγυλά κι αυτά με το διπλό σύρμα που είναι πολύ μόδα φέτος. Τα παραπάνω συνοδεύονται συνήθως από χρωματιστούς φακούς σε κίτρινο, πράσινο ή μπλε. Είναι εξίσου όμορφα και ιδανικά για πιο casual και ανέμελες εμφανίσεις.

Στις φωτογραφίες θα δεις μερικά από τα μοντέλα που μου τράβηξαν το ενδιαφέρον στην παρουσίαση της Safilo.

Fendi 

Marc Jacobs

Jimmy Choo

Max Mara

Max & Co

Givenchy

Max Mara

Tommy Hilfiger

Dior

Polaroid

Translate »

Pin It on Pinterest