Μπορεί ημερολογιακά η άνοιξη να μπαίνει επίσημα στις 20-21 Μαρτίου (με την άφιξη του Ηλιου στο εαρινό Ισημερινό σημείο της τροχιάς του) στην εμπορική αγορά όμως έχει κάνει δυνατή <επανεμφάνιση> εδώ και μέρες! Prints, λαχούρια, ρίγες, σουέτ, κρόσσια, καμπάνες, όλα στην υπηρεσία της ανοιξιάτικης μόδας με εμφανείς επιρροές από τις δεκαετίες του ΄70 – ΄80. 
Οι ενδυματολογικοί πειρασμοί πολλοί, υπάρχουν όμως κάποια βασικά κομμάτια που πρέπει να έχουμε στη ντουλάπα μας για τη νέα σεζόν. Αυτά είναι: 
 Το αγαπημένο κλασικό λευκό πουκάμισο πέρασε φέτος στα trends της άνοιξης. Θα το ευχαριστηθείτε με το jean σας με την pencil φούστα σας, αλλά και με τα σορτσάκια σας. Φοριέται με τα πάντα και σας βγάζει ασπροπρόσωπη!  
 
Το jean καμπάνα έχει επιστρέψει! Θα το ευχαριστηθείτε όχι μόνο την άνοιξη, αλλά και το καλοκαίρι με πλατφόρμες και πολύχρωμα tops. 
 
Οι ζώνες και κυρίως οι απλές, λεπτές, τονίζουν και αναδεικνύουν τη γυναικεία μέση. Προτείνονται πάνω από πουκαμίσες, χυτά φορέματα, αλλά και μπλούζες. Δέστε τις!  
Ρίγες παντού! Τέλειο το ναυτικό στυλ, αλλά το δικό μου μάτι κουράστηκε ήδη να το βλέπει στις μπλούζες και στα φορέματα, γι΄ αυτό και προτείνω να επενδύσουμε στα αξεσουάρ. Ο καλύτερος συνδυασμός της κλασικής ρίγας; Λευκό και κόκκινο! 
Οι midi φούστες είναι και πάλι μόδα, αυτή τη φορά όμως βλέπουμε πολλές σε jean ύφασμα. Τολμήστε την! Συνδυάζεται εύκολα.   
      
Σουέτ και κρόσσια. Δύο τάσεις σε μία πρόταση, την τσάντα. Γι΄ αυτά τα trends δεν διάλεξα ρούχα, αν και υπάρχουν πολλά στην αγορά. Προτίμησα το αξεσουάρ, δηλαδή την τσάντα, γιατί συνδυάζει και τα δύο, δεν απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στους συνδυασμούς, δεν είναι κραυγαλέα και μπορείτε να την κρατάτε καθημερινά! 
Translate »

Pin It on Pinterest