Μία από τις σχεδιάστριες που θα δούμε στη Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week είναι η Ρουμάνα Αndreea Tincu, η οποία τα τελευταία 10 χρόνια δημιουργεί ρούχα πασαρέλας, αλλά και ιδιαίτερα casual που ξεχωρίζουν για τα εξαιρετικά τους υφάσματα. Αποτέλεσμα; Το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των ρούχων της και συγκεκριμμένα το 90% ταξιδεύει με το brand Andreea Tincu & Sense σε Γαλλία, Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Βέλγιο.

Οπως η ίδια είπε υπάρχουν πολλά ερεθίσματα που μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για τις δημιουργίες της. Ενα τραγούδι, ένα ποίημα, ένα φυσικό χρώμα… γι΄αυτή τη συλλογή όμως αφορμή στάθηκαν οι πίνακες ενός πολύ αγαπημένου της ζωγράφου, του οποίου το όνομα κρατάει μυστικό. Οπως καταλαβαίνετε η collection που θα φέρει τον τίτλο The Girl with Stars θα είναι γεμάτη από έντονα χρώματα, ενώ μικρές λεπτομέρειες πάνω στα ρούχα θα κάνουν τη διαφορά.
Η Andreea Tincu δεν αποκάλυψε πολλά για τη νέα συλλογή (θα τα δούμε όλα σε δύο μέρες), είπε όμως πως από το χώρο της μόδας ξεχωρίζει τους σχεδιαστές Chalayan, Yamamoto and Dries van Noten, σπουδαίοι δημιουργοί που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα πρότυπα.

Οσο για το προσωπικό της στυλ, της αρέσει να φοράει ιδιαίτερα κομμάτια συνδυασμένα με παπούτσια και τσάντες που είναι τα αγαπημένα της. Με λίγα λόγια είναι μία από εμάς!!!
(Στην πρώτη φωτογραφία η σχεδιάστρια και στις επόμενες παλαιότερες δημιουργίες της.)

Translate »

Pin It on Pinterest