Χρωματιστές πλατφόρμες και σανδάλια είναι ότι πιο in για το φετεινό καλοκαίρι. Φορέστε τα με όλα. Με τα prints φορέματα σας, με τα χρωματιστά παντελόνια σας, με τις floral φούστες σας. Μη διστάσετε να φορέσετε μπλε παντελόνι με ροζ σανδάλι. Οι έντονες αντιθέσεις αποτελούν hot συνδυασμούς για φέτος, αφήνοντας μας όχι να εκτεθούμε, αλλά να πειραματιστούμε ευχάριστα.
Οι σχεδιαστές του εξωτερικού λάνσαραν το πάντρεμα πολλών χρωμάτων. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μέχρι τρία χρώματα (και μάλιστα τα δύο να είναι έντονα) κυκλοφορείτε ανενόχλητη. Επίσης εάν αγαπάτε το άνετο απλό outfit, ειδικά για τις πρωινές ώρες, επιλέξτε ένα άνετο jean με ένα λευκό t-shirt, συνδυάστε το με χρωματιστό παπούτσι, τακούνι ή flat (ό,τι σας βολεύει) προσθέστε κάποιο αξεσουάρ στο ντύσιμο σας (μία ωραία ζώνη, χρωματιστά βραχιόλια ή κοντά κολιέ που είναι πολύ μόδα) και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!
Στις φωτογραφίες τα παπούτσια είναι Jimmy choo. Στην αγορά έχουν κυκλοφορήσει ήδη απίθανα χρώματα και με μεγάλες διαφορές στις τιμές που είμαι σίγουρη ότι θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε. Μην πτοείστε είναι όλα in!

Translate »

Pin It on Pinterest