Για τις βούρτσες Tangle Teezer είχα ακούσει πολλά. Είναι περιβόητες στο εξωτερικό, αποτελούν τη νέα μόδα για την περιποίηση των τριχών και λανσάρονται ως οι βούρτσες που ξεμπερδεύουν πολύ εύκολα τα μαλλιά ώστε να μην σπάνε. Οταν λοιπόν άκουσα ότι τις φέρανε και στην ελληνική αγορά έσπευσα να αγοράσω μία, αποφασισμένη να περιορίσω στο ελάχιστο τις απώλειες του τριχωτού της κεφαλής μου. Αμ δε! Αδύνατον να βρω! Γύρισα 4-5 καλά κομμωτήρια της περιοχής -είπαμε ήμουν πολύ αποφασισμένη- και είχαν εξαντληθεί από παντού.
 Τελικά παράγγειλα μία και αφού περίμενα λίγες μέρες πήγα να την παραλάβω. Τα σχόλια μου; Να θυμηθώ την παροιμία: όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι… Δεν τη σκέφτηκα νωρίτερα… Λοιπόν την πλήρωσα 21 ευρώ, ενώ είχα πληροφορηθεί ότι την πουλάνε 18. Δεν ξέρω αν πιάστηκα κορόιδο ή αν ο τύπος βούρτσας που αγόρασα είναι πιο ακριβός γιατί υπάρχουν πολλά σχέδια και χρώματα. Αλλη βούρτσα για μετά το μπάνιο, άλλη για την τσάντα, άλλη για στεγνά μαλλιά. Αγόρασα αυτή που είναι για τη τσάντα. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά, ναί, αλλά δεν διαπίστωσα καμμία τεράστια διαφορά σε σχέση με τις άλλες <συμβατικές> βούρτσες.
 Προσωπικά τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ τις janeke (έχω πάρει κι απ΄αυτές όλα τα είδη) οι οποίες είναι ιταλικές και κοστίζουν μεταξύ 10-15 ευρώ, ανάλογα τον τύπο βούρτσας. Τις βρίσκω στο Hondos Center και θεωρώ ότι είναι ισάξιες σε περιορισμούς σπασιμάτων και απώλειας μαλλιών.
 Εάν πάλι είστε σαν και μένα και δεν πείθεστε αν δεν δοκιμάσετε (στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα) τις Tangle Teezer, τότε αναζητήστε τις σε καλά κομμωτήρια. Θα τις βρείτε σίγουρα στην αλυσίδα Theo και στο Free Style στο Ψυχικό.

 

Translate »

Pin It on Pinterest