Το Ombre look που τόσο πολύ έχουν λατρέψει στην Αμερική και τα τελευταία δύο χρόνια γίνεται και σε επιλεγμένα ελληνικά κομμωτήρια, κυκλοφορεί τώρα από τη L’Oreal σε ειδική συσκευασία για το σπίτι.
Αν λοιπόν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που τους αρέσει να φαίνονται τα μαλλιά τους φυσικά ξανοιγμένα τότε το Ombre set είναι η λύση. Η συσκευασία κυκλοφορεί σε τέσσερις αποχρώσεις και διαθέτει ειδικό βουρτσάκι για εύκολη εφαρμογή.
Ο Δημήτρης Γιαννέτος, επίσημος colorist της L΄Oreal Paris δίνει τις παρακάτω συμβουλές για να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα.
-Ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών σας, ξεκινάτε πάντα εφαρμόζοντας τη σύνθεση του Ombré στα μαλλιά σας, στο ύψος
ανάμεσα στο αυτί και το πηγούνι.
-Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο υλικό που βάζετε στο ειδικό βουρτσάκι! Σε κάθε βούρτσισμα πρέπει να ανανεώνετε την κρέμα. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να είναι από πάνω προς τα κάτω, καθώς και από μέσα προς τα έξω!
– Εφόσον έχετε χωρίσει τα μαλλιά σας στη μέση, προσέξτε να αφιερώσετε ισάξια το χρόνο σας και στις δύο μεριές, προκειμένου να έχετε ομοιόμορφο αποτέλεσμα (ίδιος βαθμός ξανοίγματος).
– Αφήνετε το προϊόν πάνω στα μαλλιά ανάλογα με την χρωματική ένταση που επιθυμείτε να πετύχετε, και στη συνέχεια ξεπλένετε.Ιδανικά, ο χρόνος που χρειάζεται για να εφαρμόσετε τη βαφή είναι 6 με 8 λεπτά.
-Για να πετύχετε το σωστό ντεγκραντάρισμα στο Ombré και για πιο φυσικό αποτέλεσμα, στο τέλος της εφαρμογής βάψτε μερικές τούφες λίγο πιο ψηλά από το καθορισμένο ύψος, 3 με 4 τούφες στην κάθε μεριά.

Translate »

Pin It on Pinterest