Οταν βρίσκεσαι στην Αγγλία είναι αδύνατον να μην επισκεφτείς ένα top shop. Είναι κάτι σαν το Zara στην αγορά της Ισπανίας. Διαθέτει προσιτές τιμές, fashion design και φανατικές καταναλώτριες. Το τελευταίο είναι και αποτέλεσμα των πολλών σημείων πώλησης που έχει. Υπάρχουν σε όλα τα εμπορικά κέντρα, οπότε 

τα προσπερνάς μία, δύο, τρείς, κάποια στιγμή λυγίζεις και μπαίνεις μέσα. Αν τυχαίνει να είσαι και ευκολολύγιστη όπως η γράφουσα μπαίνεις κατευθείαν στο πρώτο που συναντάς! 
Σε αυτή μου την επίσκεψη, τιμώντας το αγγλικό street fashion style πέρασα – όλως τυχαίως, σας το έγραψα πριν,  έχει παντού- και από ένα top shop. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με τις γραμμές που είδα ή για να είμαι πιο ακριβής δεν είδα τίποτα ιδιαίτερο. Ισως βέβαια αυτό να οφείλεται στο ότι αυτή η περίοδος είναι μεταβατική. Εχει ακόμα πολλά εκπτωτικά είδη και η φθινοπωρινή κολεξιόν δεν ήταν ολοκληρωμένη. Θα σας γράψω όμως για όσα είδα. 
Η μόδα έχει πολλά στοιχεία ’90s. Τα μπλουζάκια είναι όλα πιο κοντά, οι φούστες πολύ μακριές ή πολύ κοντές, τα σορτς φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσουν και αυτό το χειμώνα με μάλλινα καλσόν, οι τσάντες θυμίζουν τις παλιές σχολικές μας, τα παπούτσια εμφανίζονται ακόμα πιο τεράστια και τα αξεσουάρ κερδίζουν έδαφος, παίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα κοντά κολιέ που αγκαλιάζουν το λαιμό και φορέθηκαν από τον περασμένο χειμώνα συνεχίζουν να έχουν την τιμητική τους και γίνονται ακόμα πιο μεγάλα και εντυπωσιακά. Σε αυτά προστίθενται και οι χοντρές αλυσίδες. Στα σκουλαρίκια οι κρίκοι είναι πραγματικά τεράστιοι, ενώ τα δαχτυλίδια είναι λεπτά, μικρά και στολίζουν όλα τα δάχτυλα. Τα midi rings (τα δαχτυλίδια που τοποθετούνται στη μέση των δαχτύλων) μία τάση που ξεκίνησε από την άνοιξη, απογειώνονται. Τα είδα σε πολλά καταστήματα και μάλιστα τα πωλούν όλα μαζί σε μία συσκευασία, υποδεικνύοντας πως μπορούν να φορεθούν. Κάτι μου λέει ότι αυτή η τάση θα έχει περισσότερη διάρκεια γι’  αυτό στολιστείτε! 

Translate »

Pin It on Pinterest