Οπως σχολιάζει μία καλή φίλη, δημοσιογράφος και πολυταξιδεμένη λόγω δουλειάς, έχουμε 76 Αυγούστου! Αγαπάμε τη χώρα μας, αγαπάμε το ελληνικό κλίμα, αλλά αυτό που ζούμε τον τελευταίο καιρό μας έχει τρελλάνει. Ξυπνάς το πρωί και δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Από την ακαταλληλότητα των επιλογών ο μισός πληθυσμός κυκλοφορεί με γρίπη. Προσωπικά έχω αυτές τις μέρες ένα βήχα που αν με αποκαλέσουν και κόρακα δεν θα παρεξηγηθώ.
Σκεπτόμενη λοιπόν το θέμα των επιλογών κατέληξα στο denim και αυτό γιατί είναι το μόνο ύφασμα που το φοράς παντός καιρού! Φέτος το denim είναι κάτι παραπάνω από ένα καθημερινό ρούχο. Μπορεί να φορεθεί στην total εκδοχή του, κάτι που μέχρι πέρυσι αρνιόμασταν πεισματικά να υιοθετήσουμε, αλλά και με πιο πολυτελή υφάσματα, απογειώνοντας το στυλ. Επίσης, τα jean πουκάμισα που κυκλοφορούν, είτε σκέτα, είτε με λεπτομέριες από δαντέλες και στρας, φοριούνται πολύ ωραία με midi ή maxi φούστα, κατά προτίμηση σε γραμμή pencil.
Διαλέξτε το δικό σας αγαπημένο denim ρούχο και τολμήστε να το συνδυάσετε με πιο συντηρητικά κομμάτια. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει! Μην ξεχνάτε φέτος το denim πάει με όλα και παντού!

Translate »

Pin It on Pinterest