Το έχουμε ξαναγράψει. Η ψηλόμεση μακριά στενή φούστα είναι μία από τις πιο hot τάσεις για το φετινό χειμώνα. Αν έχετε ήδη στην ντουλάπα σας μία, από μίντι και κάτω, κρατήστε την. Εάν όχι, προσθέστε την στη λίστα των απαραίτητων που πρέπει να έχετε. Θα τη δείτε με κοντά μπλουζάκια, αλλά και συνδυασμένη με jean πουκάμισο για πιο χαλαρές εμφανίσεις. Εάν είναι πολύ μακριά μπορείτε να τη φορέσετε και με αρβυλάκι κατά τις πρωινές ώρες για πιο boho style.
Επίσης, η πολύ ψηλή μπότα, ναί αυτή που σκεπάζει το γόνατο, επανήλθε φέτος δυναμικά και φοριέται με σορτσάκια (αν φοράτε) και με χρωματιστά skinny παντελόνια ή κολάν.
Φυσικά το δέρμα κάθε χειμώνα έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Μπλούζες και φορέματα με λεπτομέρειες δέρματος ή δερματίνης έχουν κυκλοφορήσει ήδη στην αγορά, οπότε εάν βρείτε κάτι και σας αρέσει, μη διστάσετε να το πάρετε γιατί φέτος θα φορεθεί κι αυτό όλες τις ώρες.
Τα animal print που το ξέρουμε, πολλές δεν τα συμπαθείτε, είναι πάάάρα πολύ μόδα. Επιλέξτε ένα αξεσουάρ λεοπάρ και δεν θα χρειαστεί να επενδύσετε σε τίποτα άλλο. Είπαμε… οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.
Στις φωτογραφίες η ψηλή μπότα και τα παπούτσια είναι jimmy choo και τα animal print fornarina.

Translate »

Pin It on Pinterest