Σας έχει τύχει να περπατάτε στο δρόμο, μέρα μουντή και βροχερή σαν τη σημερινή και ξαφνικά να σταματήσετε πλημμυρισμένη από ευωδιές; 
 Αυτό μας συνέβη σήμερα, καθώς περνούσαμε βιαστικές με τις ομπρέλες μας από την οδό Λεβίδου, στην Κηφισιά. 
 Δεν θέλαμε και πολύ για να σταματήσουμε. Οι μυρωδιές απλώνονταν στο δρόμο από το heaven on earth, έναν αρωματικό παράδεισο για τις γυναίκες και όχι μόνο… 
 Φυσικά μπήκαμε μέσα και τα μάθαμε όλα! Ένας χώρος γεμάτος ψαγμένα brands, που δεν τα βρίσκεις παντού. Έχουν αρώματα, κεριά και body care της σειράς Molton Brown. Ναι, αυτά που όταν ανοίγεις τη συσκευασία μυρίζει το μπάνιο σου μέχρι να τελειώσει! Αυτά που βρίσκεις σε κάποια επιλεγμένα boutique hotel και μπαίνεις στον πειρασμό να τα πάρεις στο σπίτι.
 Τα Molton Brown όμως τα ξέρουμε. Στο heaven on earth γνωρίσαμε και άλλα brands. Τα The Laundress έρχονται από τη Νέα Υόρκη και είναι μοναδικά αφρόλουτρα, αρώματα, μαλακτικά και αξεσουάρ για την περιποίηση των ρούχων. Τα εμπνεύστηκαν δύο πρώην υπάλληλοι της εταιρείας Chanel, αφού τους είχαν καταστρέψει πολλάκις φορέματα μεγάλης αξίας στα καθαριστήρια. 
Τα Annick Goutal είναι από το Παρίσι και είναι από τα λίγα αρώματα που στη σύνθεση τους η περιεκτικότητα του οινοπνεύματος είναι ελάχιστη. Έχουν μεγάλη διάρκεια και ποικιλία σε αρωματικές επιλογές. 
 Τα Agraria ταξιδεύουν από το San Francisco και έχουν μοναδικές συσκευασίες για τους χώρους του σπιτιού. 
 Τέλος τα Bumble and bumble είναι από τα πιο εξειδικευμένα προϊόντα μαλλιών της Νέας Υόρκης. Πάνω από 30 χρόνια κυκλοφορούν στην αμερικανική αγορά καλύπτοντας όλες τις ανάγκες. Έχουν προϊόντα για ίσια, λεπτά, σγουρά, πυκνά μαλλιά και φυσικά μυρίζουν όλα υπέροχα!!! 

Translate »

Pin It on Pinterest