Δύο μέρες μένουν για την έναρξη της 15ης Athens Xclusive Designers Week και οι προετοιμασίες των σχεδιαστών και της διοργανώτριας εταιρείας είναι πυρετώδεις! Συνολικά τριάντα Έλληνες και ξένοι σχεδιαστές θα συναντηθούν στη μεγαλύτερη πασαρέλα της Αθήνας, από τις 29 Μαρτίου ως την 1η Απριλίου για να παρουσιάσουν τις τάσεις για τη σεζόν Φθινόπωρο Χειμώνας 2014-2015.
Πολλά shows και hapennings θα λάβουν μέρος το τετραήμερο της AXDW. O γαλλικός οίκος Cacharel θα εντυπωσιάσει με την “Autumn Dance”, μία συλλογή που δεν έχει παρουσιαστεί πουθενά αλλού στον κόσμο. Highlight; Tο ιδιαίτερο χορευτικό που έχει ετοιμάσει η Belvedere Vodka για την έναρξη της επίδειξης. Η σχεδιάστρια Loukia θα δείξει τη συλλογή «The Dark Side of Lovely», σχεδιασμένη ειδικά για νέα κορίτσια. Επίσης θα δούμε τη δουλειά της Ισπανίδας σχεδιάστριας Patricia Adam, νικήτρια του Peronda Ceramicas Αward. Η Athina Korda θα παρουσιάσει το “Lost In a Moment”, μία συλλογή εμπνευσμένη από μία Βερολινέζικη παράσταση. H Ρουμάνα Andreea Tincu έχει ετοιμάσει show με την προσωπική της συλλογή αλλά και με τη συλλογή evening dresses που σχεδιάζει για το brand SenseLimitedEdition. Τα ΣΟΜΦ, γνωστά για τα signature tattoo κολάν τους, τις lasercut λεπτομέρειες και το συμβολισμό των print τους, παρουσιάζουν επίσης για πρώτη φορά τη συλλογή τους.
Στην AXDW θα δούμε και Ελληνες σχεδιαστές που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Ανάμεσα σε αυτούς ο Αγγελος Μπράτης, που έρχεται από το Μιλάνο, έχοντας δείξει τη δουλειά του στις σημαντικότερες εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο: Νέα Υόρκη, Παρίσι, Άμστερνταμ, Ρώμη και Μιλάνο!
Θα δούμε επίσης τις collections των Makis Tselios,Kathy Heyndels (με επικεφαλή τον Γιάνη Τόγκο), Konstantinos Mitrovgenis (που ξεχωρίζει για τα πολυμορφικά σχέδια του), Atelier Nene High Fashion (του σχεδιαστικού διδύμου, Παναγιώτα Νένε και Στέλλα Μυλωνάκη), Panos Apergis (με κύριο χαρακτηριστικό τα ψηφιακά digital prints σε δυνατά χρώματα) H εταιρεία Marks & Spencer θα παρουσιάσει τη συλλογή για την άνοιξη-καλοκαίρι 2014, ενώ τα Toni & Guy Greece Hair Meet Wardrobe, ο επίσημος hair sponsor της AXDW θα μας δείξει τις τάσεις της μόδας και του hair styling για το 2014. 

Translate »

Pin It on Pinterest