Ετοιμάζεστε για τριήμερη απόδραση και παίρνετε μαζί σας 2 σορτσάκια 2-3 μπλούζες και 1 φόρεμα. Μέχρι εδώ τέλεια! Έλα όμως που πρέπει να πάρετε και τα καλλυντικά μαζί σας. Μόλις μπει το υπερμεγέθες νεσεσέρ στην αποσκευή αρχίζουν και τα όργανα, δηλαδή η δυσαρέσκεια. Αν κουβαλάτε εσείς το σακβουαγιάζ βογγάτε εν γνώση σας. Αν κουβαλάει ο ιππότης σας (λέμε τώρα γιατί δεν είστε και η Βασούλα) βαρυγκομάει εκείνος… αλλά για πόσο; Μετά από λίγο αρχίζει η γκρίνια. Τι κουβαλάς πάλι για 2 μέρες, έλεος, και τη συνέχεια τη γνωρίζετε… Για να αποφύγετε αμφότεροι τον τσακωμό και το κοψομέσιασμα υπάρχει λύση! Μίνι συσκευασίες! Από τότε που τις ανακάλυψα απαλλάχθηκα απ´ όλα τα παραπάνω. Μικρά κουτάκια για κρέμες και μπουκαλάκια για υγρά καλλυντικά θα βρείτε σε αρκετά μαγαζιά μεταξύ των οποίων Hondos center, Sephora, Beauty shop, αλλά και Jumbo. Εχω δοκιμάσει κατά καιρούς απ´ όλες τις αλυσίδες και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα πιο βολικά και οικονομικά είναι του Jumbo. Έχουν μέσα στη συσκευασία και διαφορετικά μεγέθη σε κουτάκια, καθώς και διαφορετικά καπάκια για τα μπουκαλάκια υγρών (βαποριζατέρ, κουμπωτό κ.λ.π.)

 Προσωπικά αγοράζω και τις μίνι ετικετούλες που έχει στο τμήμα των χαρτικών και κολλάω σε κάθε κουτάκι το όνομα του περιεχομένου! Μιλάμε για οργάνωση! 
Άλλες λύσεις είναι να κρατάτε τα δειγματάκια που σας δίνουν κατά καιρούς ή να βρίσκετε έτοιμα προϊόντα σε ταξιδιωτικές συσκευασίες. Καλό Σαββατοκύριακο! 

Translate »

Pin It on Pinterest