Χθες βρέθηκα στην <καρδιά> των Fab of A Bag, των χειροποίητων τσαντών που υπόσχονται να ενισχύσουν το boho style και όχι μόνο! Πίσω απ΄ όλες αυτές τις υφασμάτινες δημιουργίες κρύβεται η Ελενα Σταυροπούλου, ειδικός των υφασμάτων, που εδώ και χρόνια έχει βάλει το δικό της λιθαράκι στο χώρο του interior design. Οι Fab of A Bag ήρθαν σαν μία φυσική εξέλιξη για την Ελενα που άρχισε να χρησιμοποιεί βαρύτιμα υφάσματα, προορισμένα για εσωτερικούς χώρους σπιτιών, στην κατασκευή των δικών της μοναδικών κομματιών. Βελούδο Ralph Lauren και Fadini Borghi, μάλλινο καρώ Vivienne Westwood, λινό Pierre Frey και ο κατάλογος δεν έχει τέλος. Οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές, αφού κυμαίνονται από 20 έως 80 ευρώ.
Που θα τα βρείτε; Στο πωλητήριο του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας – Κέντρο ΓΑΙΑ στην Κηφισιά, στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.etsy.com.shop.fabofabag και στη διεύθυνση του Facebook Fab of A Bag.
Aν ενδιαφέρεστε να κάνετε κάποια αγορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό <The Blablas moments> και θα έχετε επιπλέον έκπτωση!   

Translate »

Pin It on Pinterest