Τα Custo Barcelona είναι από τα πιο αγαπημένα μου ρούχα. Εχουν ωραία κοψίματα, δυνατά χρώματα και ένα στιλ φρεσκάδας κι ανεμελιάς. Τα σχέδια τους ιδιαίτερα, γι΄ αυτό και δύσκολα θα δείτε όμοια τους σε άλλες μικρότερου βεληνεκούς αλυσίδες ρούχων. Απλά δεν αντιγράφονται!!! Εχω παλιά ρούχα της φίρμας που δείχνουν σαν καινούρια και αυτό έχει να κάνει με τη ματιά των σχεδιαστών, που δημιουργεί κομμάτια αυθεντικά που αντέχουν στο χρόνο. 
Το συγκεκριμένο brand το ταυτίζω με το hippie chic! Εχει την καλή ποιότητα ενός καλοραμένου ρούχου και παράλληλα προτείνει τολμηρά σχέδια και χρώματα που θα μπορούσαν να έχουν οι fast fashion σειρές. 
Η νέα τους κολεξιόν για την άνοιξη του 2015 ήρθε για να σφραγίσει τη μοναδικότητα τους!
Με απίθανα γεωμετρικά κοψίματα, σχέδια που θα ζήλευε και ο Ρώσος ζωγράφος Wassily Kandinsky και με αποχρώσεις που νομίζεις ότι βούτηξαν μέσα στο ουράνιο τόξο, η νέα συλλογή είναι απλά ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει από την εταιρεία!       
Για την ιστορία, το brand Custo Barcelona δημιουργήθηκε το 1996 από τους Ισπανούς αδερφούς Custadio και David Dalman. Οι ίδιοι ξεκίνησαν την ενασχόληση τους με το χώρο της μόδας στις αρχές του ΄80 και δεν άργησαν να κάνουν το όνομα τους γνωστό σε όλο τον κόσμο. Το brand Custo Barcelona ήταν η φυσική εξέλιξη της δουλειάς τους. Οι ομώνυμες συλλογές άρχισαν να ταξιδεύουν από την Ισπανία στο Hollywood και όλοι άρχισαν να μιλούν για Customania! 
 Δημιουργικότατοι και αυθεντικοί οι αδερφοί Dalman αναζητούν συνεχώς καινούρια σχέδια και νέες τεχνικές στα prints. Το κλειδί της επιτυχίας τους;  Aντί να ακολουθούν -μαζί με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στη μόδα- τάσεις, αυτοί φτιάχνουν τις δικές τους!  
Translate »

Pin It on Pinterest