Η μοναδικότητα μας δεν έχει να κάνει μόνο με τα ταλέντα, τις ικανότητες και την εμφάνιση. Η προσωπικότητα, οι επιλογές, ο τρόπος που διαχειριζόμαστε καταστάσεις και κυρίως η επίγνωση είναι αυτά που μας κάνουν ξεχωριστούς. Καθώς τα χρόνια περνούν το να έχει κάποιος επίγνωση του τι είναι, αποτελεί σωσίμβια λέμβο για τον ίδιο και τους γύρω του. Ακόμα κι αν ο καθρέφτης λέει ψέμματα, υπάρχει το σώμα που <μιλάει> για το τι αντέχει και τι όχι.
Kάνω αυτή την ανάρτηση γιατί μου άρεσε πολύ η κίνηση mat της Gisele, κορυφαία καλλονή στο χώρο της μόδας, να αποχωρήσει από τις πασαρέλες γιατί όπως η ίδια δήλωσε την προέτρεψε το σώμα της. Μην βιαστείτε να σχολιάσετε ότι δεν είχε πια δουλειές. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes κέρδισε τον τελευταίο χρόνο 47 εκατομμύρια ευρώ! 
Η Gisele Bundchen δεν διάλεξε τυχαία να αποχωρήσει αυτές τις ημέρες, όπου διεξαγόταν η εβδομάδα μόδας του Σάο Πάολο. Είναι το μέρος που ξεκίνησε την καριέρα της πριν από 20 χρόνια. Στο διάστημα αυτό δούλεψε με μεγάλα ονόματα της μόδας, όπως Chanel, Valentino, Versace, Louis Vuitton, Balenciaga, Alexander Wang κ.α. Στις δηλώσεις που έκανε είπε ότι θέλει να αφιερωθεί στην οικογένεια της (έχει δύο παιδιά και είναι σύζυγος του αρχηγού των New England Patriots, Tom Brady), αλλά και να επικεντρωθεί σε ειδικά προγράμματα.  
Οι φωτογραφίες είναι από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.    
         Στην τελευταία φωτογραφία είναι σε ηλικία 14 ετών στην πρώτη της δουλειά. 
Translate »

Pin It on Pinterest