Οι Γαλλίδες τη συμβουλεύονται και οι σχεδιαστές μόδας της παραχωρούν την καλύτερη θέση στα ντεφιλέ τους. Η Ines de la Fressange έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού στην ηλικία των 53 ετών (μάλιστα, παρακαλώ) εξακολουθεί να θεωρείται style icon της πατρίδας της. Φυσικά ο τίτλος δεν της παραχωρήθηκε ξαφνικά. Το άστρο της έλαμψε νωρίς. Ηταν το πρώτο supermodel που έγινε γνωστό με το όνομα του. Υπήρξε μοντέλο του πολυτελούς οίκου Chanel και μούσα του Karl Lagerfeld. 
Σήμερα είναι εκπρόσωπος του γαλλικού οίκου αξεσουάρ Roger Vivier, έχει σταθερή συνεργασία με το ιαπωνικό fast fashion brand Uniglo και παράλληλα διατηρεί και το προσωπικό blog lalettredines.com, όπου γράφει ότι της αρέσει! 
 Το motto της; Less is more! Με άλλα λόγια άσε την προσωπικότητα σου να λάμψει, μείνε φυσική και απλή! 
Αν παρακολουθήσετε το blog της θα δείτε ότι είναι σταθερή στον τρόπο που κινείται μέσα στο χώρο της μόδας. Δεν παραβιάζει σχεδόν ποτέ τις στυλιστικές αρχές της και αυτό την κάνει τόσο ξεχωριστή. 
Κάποιες από τις αρχές της είναι: – Σπάνια ντύνεται με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.
– Οταν ταξιδεύει, φροντίζει να αγοράζει μοναδικά κομμάτια που ξέρει ότι δεν υπάρχουν στον τόπο της, κομμάτια που κάνουν τη διαφορά. 
– Εάν κάτι της αρέσει και τη βολεύει, τότε το αγοράζει σε πολλά χρώματα. 
– Στο ντύσιμο ακολουθεί τη φιλοσοφία της Jane Birkin, που ντυνόταν χωρίς να σκέφτεται την κριτική των άλλων.     
– Πριν από το μακιγιάζ βουρτσίζει πάντα τα δόντια της γιατί θεωρεί ότι ένα ωραίο χαμόγελο είναι το καλύτερο αξεσουάρ.
– Δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς μακιγιάζ, λίγο όχι πολύ. (Τι σας έγραφα στο χθεσινό post; Στα λόγια μου έρχεται… χιχι) 
-Το απόλυτο τέλειο είναι βαρετό, τουτέστιν αγαπήστε τα ελαττώματά σας, σας κάνουν πιο ενδιαφέρουσα και ξεχωριστή!
– Η μόδα είναι όπως τα αρώματα. Για να φτιάξεις ένα πετυχημένο άρωμα βάζεις κάτι που μυρίζει όμορφα και κάτι που μυρίζει άσχημα ή καλύτερα ας πω περίεργα… Εξάλλου έτσι δεν είναι και μια γεμάτη και πετυχημένη ζωή; Tres Chic Ines… Tres Chic!   
    
Translate »

Pin It on Pinterest