Μία φίλη μου χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια την κρέμα Cellu Destock της Vichy και ορκίζεται ότι βλέπει διαφορά από τον πρώτο μήνα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, γιατί εγώ όταν τη βλέπω με μαγιό μια χαρά μου φαίνεται, αλλά δεν έχω δει την επιδερμίδα της και τον Απρίλη, που συνήθως ξεκινάει την αγωγή (προνοητική βλέπετε…) και τη συνεχίζει πιστά όλο το καλοκαίρι! Εγώ πάλι με τις κρέμες σώματος δεν τα πάω και πολύ καλά γιατί όλο ξεχνάω να τις βάλω…  
 Αποφάσισα λοιπόν, μια και αναφέρθηκα στην προηγούμενη ανάρτηση για τη δίαιτα που βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, να γράψω και ένα post για το προϊόν που (σύμφωνα με τη φίλη μου) υπόσχεται τη μείωση της! Αυτό δεν είναι άλλο από το Cerum Flash Cellu Destock της Vichy, ένας δυνατός ορός που δρα σε πέντε σημεία στη σιλουέτα: μηροί, γλουτοί, γοφοί, στομάχι και χέρια! 
  Μειώνει αισθητά την όψη του φλοιού πορτοκαλιού, βοηθά στην καταπολέμηση του τοπικού πάχους και χαρίζει σφριγηλότητα. Στη σύνθεση του περιέχει καθαρή μορφή καφείνης και υαλουρονικό οξύ. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εργαστηρίων της Vichy, μετά από 14 μέρες υπάρχει ορατή βελτίωση, ενώ μετά από ένα μήνα η μείωση της κυτταρίτιδας φτάνει το 40%.
 Πάντως εάν θέλετε να δείτε πραγματικά αποτελέσματα θα πρέπει, ανεξαρτήτως του προϊόντος που θα επιλέξετε, να το χρησιμοποιείτε συστηματικά σε συνδυασμό με πολύ νερό, σωστή διατροφή και άσκηση.      
ΥΣ. Αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν που θεωρείτε ότι είναι αποτελεσματικό,  θα χαρώ να μου το αναφέρετε σε σχόλιο.       
Translate »

Pin It on Pinterest