Το πρόγραμμα χθες είχε παραλία! Τόπος συνάντησης το South Coast Beach, στη Βούλα, όπου έγινε η παρουσίαση της νέας συλλογής women’ secret! Υπέροχα μαγιό, άνετα σανδάλια, ασορτί πετσέτες θαλάσσης, τσάντες και καπέλα, όλα όσα χρειαζόμαστε δηλαδή για να είμαστε άψογες αυτό το καλοκαίρι! 
Το must-have κομμάτι της συλλογής, αυτό δηλαδή που ασυζητητί πρέπει να έχουμε όλες αυτή τη σεζόν, θεωρείται το πολυμορφικό σουτιέν-μαγιό, the wrap bra, με τους πολλούς τρόπους δεσίματος! Ακολουθούν τα μαγιό με τις διαφορετικές υφές, όπως crochet και scallops, ενώ ξεχωριστή θέση έχουν και τα night bath, μία ειδική κατηγορία, σχεδιασμένη με κοσμήματα, πούλιες και glitter, τα οποία προτείνονται σαν tops για να απολαύσετε αξέχαστα ηλιοβασιλέματα! 
Για τα πρωινά μακροβούτια υπάρχει η sport σειρά  σε ωραία φωτεινά χρώματα.   
  To bohemian style δεν θα μπορούσε να  λείπει από τη νέα women’ secret. Υπέροχα φορέματα με εντυπωσιακά κεντήματα, φλοράλ μοτίβα, tunics και παρεό συμπληρώνουν το καλοκαιρινό ύφος. 
Τη νέα συλλογή μπορείτε να βρείτε στο ομώνυμο κατάστημα στο Athens Metro Mall, αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα women’ secret.   
   
Translate »

Pin It on Pinterest