Αν έπρεπε να αγοράσετε ένα και μόνο αξεσουάρ για το καλοκαίρι, τι θα ήταν αυτό; Νομίζω ότι η ερώτηση είναι περιττή γιατί το άκρως απαραίτητο καλοκαιρινό αξεσουάρ, αυτό που έχει τη <δύναμη> να απογειώσει το προσωπικό στυλ και να αναδείξει μία κατά τ΄ άλλα αδιάφορη εμφάνιση, δεν είναι άλλο από ένα καλό γυαλί ηλίου! Πριν προβείτε όμως σε νέες αγορές, καλό είναι να γνωρίζετε τους βασικούς και απαράβατους κανόνες που θα σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε το φως του ήλιου με στυλ! 
 
Κανόνας 1. Δεν αγοράζουμε ποτέ και για κανέναν λόγο φθηνά γυαλιά ηλίου από περίπτερα, πλανόδιους και αλυσίδες ρούχων.
Κανόνας 2. Επισκεπτόμαστε ένα καλό κατάστημα οπτικών και σε συνεργασία με τον υπεύθυνο, επιλέγουμε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπο μας, δηλαδή στέκεται σωστά στη ράχη της μύτης και στη σωστή ευθεία των ματιών μας. 
Κανόνας 3. Επιλέγουμε πάντα έναν καλό φακό με απορροφητικότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία, τουλάχιστον 95%. Σε  επιλεγμένα καταστήματα οπτικών μπορείτε να βρείτε φακούς με πολωτικά φίλτρα, φυτοχρωμικούς, degrade κ.α. Κάντε την επιλογή, αφού πρώτα έχετε ακούσει τη γνώμη του οπτικού σας. 
Τελευταίος κανόνας -συμβουλή: Οταν πρόκειται για γυαλιά ηλίου μη επιλέξετε οικονομικά, επιλέξτε σωστά. Επενδύστε σε ένα γυαλί που θα το ευχαριστηθείτε, θα τονίζει την προσωπικότητα σας και θα σας κάνει περήφανη για την επιλογή σας! Εξάλλου, μιλάμε για τα μάτια σας!!!   
Η δική μου επιλογή έγινε προ ημερών! Είναι από τη νέα συλλογή Jimmy Choo και τα έχω ήδη κάνει αναπόσπαστο κομμάτι των outfits μου. Θα τα βρείτε στα καταστήματα της αλυσίδας Panaidis eyewear boutique σε Κολωνάκι, Κηφισιά, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Μελίσσια, Μαρούσι, αλλά και στη Λήμνο.    
Translate »

Pin It on Pinterest