Στον υπέροχο χώρο του cafe-bar-restaurant Ble, στον Αλιμο, στήθηκε χθες ένα μεγάλο prive party που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα. Ο λόγος; Η επίσημη παρουσίαση της νέα συλλογής Swarovski, για το φθινόπωρο-χειμώνα 2015. 
Δημοσιογράφοι και bloggers βρέθηκαν εκεί για να καταγράψουν, αλλά και να αποθανατίσουν με το φακό τους τα νέα εντυπωσιακά σχέδια του οίκου που φημίζεται για τα υπέροχα κοσμήματα με τις ημιπολύτιμες πέτρες. 
Στη νέα συλλογή ξεχωρίζουν τα ογκώδη, γεωμετρικά σχήματα. Δομές που αγκαλιάζουν μεγάλα χρωματιστά κρύσταλλα και βλέποντάς τα σου δίνουν την αίσθηση ότι μόλις έχουν κοπεί και σχηματιστεί σε κάποιο γεμολογικό εργαστήριο.
    Οι φόρμες ποικίλουν. Κάποιες είναι πιο βαριές με πολλές αλυσίδες που δημιουργούν μία ροκ διάθεση και κάποιες άλλες είναι πιο μίνιμαλ, κατάλληλες για κλασσικότερες εμφανίσεις. 
Από μία γιορτινή βραδιά, δεν θα μπορούσε να λείπει η μουσική και η ομορφιά. Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου εκτέλεσε ρόλο DJ, ενώ η L`Oreal ήταν εκεί με τα αγαπημένα προϊόντα Yves Saint Laurent. Make up artists περιποιήθηκαν τις καλεσμένες και έδωσαν συμβουλές μακιγιάζ.         
 
   
Translate »

Pin It on Pinterest