Ετοιμάζοντας αυτή την ανάρτηση σκεφτόμουν το εξής: Ευτυχώς που υπάρχει η μόδα για να δώσει λίγο χώρο στην τρέλα μας!  Κακά τα ψέματα! Μεγαλώνοντας χάνουμε τον αυθορμητισμό μας, εγκαταλείπουμε τη ζωντάνια και τη χαρά που αισθανόμασταν παιδιά παίρνοντας ένα νέο παιχνίδι και αφηνόμαστε σε μία συνεχή ρουτίνα που αντικατοπτρίζεται και στον τρόπο που ντυνόμαστε και κυκλοφορούμε.
Για να κερδίσουμε χρόνο στη χαρά του παιχνιδιού ως μεγάλοι, βρίσκουμε άλλου είδους εμμονές… οι άντρες επιλέγουν ηλεκτρονικά gadgets και οι γυναίκες νέα σύνολα με βάση τη μόδα. Αυτό είναι το παιχνίδι μας και έτσι μπορούμε να αλλάζουμε και ρόλους… λίγο cool, λίγο trendy, λίγο diva, λίγο class, λίγο αθλητική και πάει λέγοντας…
Εμένα πάλι μου αρέσει να αναμειγνύω κομμάτια από διαφορετικά στυλ, όπως αυτό το T – shirt που σπορ το λες, με την cigarette φούστα, που σε κλασσική σου φέρνει, συνδυασμένη όχι με την απλή γόβα, αλλά με vintage παπούτσι, σε μπορντώ λουστρίνι και χοντρό τακούνι, έτσι για να τιμήσουμε τα ’70s! Η τσόχινη oversized bag (απίστευτα πρακτική) έρχεται να συμπληρώσει το σύνολο. Μια και το έριξα λίγο στην υπερβολή, έβαλα και καπέλο και γυαλί (στάνταρ) και σακάκι γιατί είπαμε το παιχνίδι μας είναι η μόδα! 
Outfit
T shirt : wrangler
Jacket: Baron
Skirt : hm
Bag : save my bag
Sunglasses: vogue
Hat: zara
Shoes: vintage
 

Translate »

Pin It on Pinterest