Ακόμα δεν έχει μπεί ο χειμώνας, αλλά εγώ ονειρεύομαι ήδη την άνοιξη! Ο λόγος; Βρέθηκα χθες στην επίσημη παρουσίαση της  Safilo group και είδα από κοντά όλα τα νέα μοντέλα που θα κυριαρχήσουν την επόμενη σεζόν. Κάθε χρόνο και καλύτερα; Κάπως έτσι, αφού η επιρροή των 70s έχει εισβάλλει για τα καλά και στο χώρο των οπτικών. Εντυπωσιακοί σκελετοί, νέες φόρμες και υπέροχες αποχρώσεις φακών συνθέτουν ένα άκρως στυλάτο κόσμο, μόνο για τα μάτια μας! 
Fendi και Dior κλείνουν προς τα εντυπωσιακότατα cat eye, επηρρεασμένα από την τάση στο μακιγιάζ. Φουτουριστικά μοντέλα, που άλλοτε παντρεύονται με χοντρούς και άλλοτε με λεπτούς σκελετούς, αφήνοντας ένα και μόνο μήνυμα! Μυστήριο και φινέτσα! 
  Κυρίως στρογγυλά σχήματα και ombre φακοί χαρακτηρίζουν το νέο στυλ της Gucci, ενώ οι πολυτελείς λεπτομέρειες υπογράφουν τα Jimmy Choo. 
 Τα Tommy Hilfiger και τα Smith ξεχώρισαν για τη διαχρονικότητα των σχεδίων τους, ενώ τα Oxydo και Polaroid για τα έντονα χρώματα και το Aviator στυλ, που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα! 
Ογκώδη σχήματα προτείνουν οι οίκοι Max Mara και Marc Jacobs, ενώ τα Max & Co ποντάρισαν στις κοκκάλινες διχρωμίες. 
 
Επίσης, αυτό που κάνει μεγάλη επιστροφή στον κόσμο των γυαλιών είναι το geeky look. Ξεχάστε τα <σπασικλάκια>! Οι μεγάλοι σκελετοί με τους καθαρούς φακούς είναι το απόλυτο στυλ για όσους τολμούν!  
  
Fendi 
Dior 
Gucci 
Oxydo 
Jimmy Choo 
Fendi 
Oxydo 
Smith 
Gucci 
Marc Jacobs 
Dior 
Tommy Hilfiger 
Max  & Co 
Translate »

Pin It on Pinterest