Μία παγκόσμια καμπάνια έχει ξεκινήσει η εταιρεία καλλυντικών ειδών Oriflame με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα παιδιά που μεγαλώνουν σε δύσκολες συνθήκες. Σε συνεργασία με την imisi bracelets δημιούργησαν μία σειρά από χρωματιστά βραχιολάκια <Thank You> με διαφορετικά μηνύματα το καθένα. Το κόστος για κάθε βραχιολάκι είναι 3,50 ευρώ και απ΄ αυτό το ποσό 1 ευρώ πηγαίνει στα παιδικά χωριά SOS.
Η καμπάνια <Thank You> του World Childhood Foundation αποτελεί μία πρωτοβουλία της Πριγκίπισσας Madeleine της Σουηδίας. Πολύ πριν από την Πριγκίπισσα όμως, στις αρχές του περασμένου αιώνα, μία νοσοκόμα που άκουγε στο όνομα Αριάδνη έκανε πολλά παιδιά ευτυχισμένα.
Η ιστορία θέλει την Αριάδνη να ταξιδεύει από χωριό σε χωριό και να βοηθάει τις γυναίκες που δημιουργούσαν οικογένεια. Μόλις γεννιόταν ένα μωρό περνούσε στο χεράκι του μία χρωματιστή κορδέλα σαν σύμβολο καλής τύχης. Πολλά απ΄ αυτά τα παιδιά συναντήθηκαν στην ενήλικη ζωή τους, άλλα ερωτεύτηκαν, άλλα δημιούργησαν δυνατές φιλίες και άλλα συνεργάστηκαν επαγγελματικά. Ολα βρήκαν ένα άλλο πρόσωπο που βοήθησε στο να γίνει η ζωή τους καλύτερη.
Με την πρωτοβουλία λοιπόν της Oriflame λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που έκαναν τη διαφορά στην παιδική μας ηλικία, σε εκείνους που πίστεψαν σε εμάς, που μας έκαναν να αισθανόμαστε αγάπη και ασφάλεια και που μας βοήθησαν να φτάσουμε εκεί που είμαστε σήμερα!  

Translate »

Pin It on Pinterest