Πως θα σου φαινόταν εάν όπου πήγαινες δεχόσουν κέρασμα; Εάν στο θέατρο και στο σινεμά αντί για δύο εισιτήρια πλήρωνες ένα; Εάν στο καφέ ή στο μπαρ το ένα ποτό ήταν από τον μπάρμαν και εάν στο ξενοδοχείο σου έλεγαν ότι η διαμονή του ενός ατόμου είναι δωρεάν; Εάν στο γυμναστήριο, στο σπα ή στο κομμωτήριο οι προσφορές έπεφταν η μία μετά την άλλη; Ακούγεται ουτοπικό; Κι όμως δεν είναι!
Εδω και ένα περίπου μήνα, ένα καινούριο πρόγραμμα έχει αρχίσει και αναπτύσσεται στην Αθήνα και το όνομα του; The Entertainer Athens! Τι ακριβώς είναι; Ουσιαστικά πρόκειται για μία καινοτόμα εφαρμογή που μπορείς να την προμηθευτείς μέσω του Public ή να την κατεβάσεις από το App Store και το Google Play του κινητού σου. Η εφαρμογή αυτή τρέχει ήδη με επιτυχία σε 45 πόλεις, 17 χωρών. Ξεκίνησε από το Ντουμπάι, μία χώρα όπου κυριαρχούν η ευμάρεια και ο πλούτος, μία χώρα όπου οι κάτοικοι της δεν νοιάζονται για το πόσα θα ξοδέψουν. Παρά το γεγονός αυτό, το The Entertainer γνώρισε εκεί μεγάλη επιτυχία και ο λόγος είναι απλός. Το πακέτο είναι τόσο δελεαστικό που δεν μπορείς να το αγνοήσεις!
  
Το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να εξοικονομήσει χρήματα σε φαγητό, ποτό, αξιοθέατα, αναψυχή, σε κέντρα ευεξίας και ομορφιάς, αλλά και σε πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο!
Πιο απλά, πρόκειται για μία κορυφαία πλατφόρμα προσφορών 1+1 δώρο.
Η εμπειρία μου: Κατέβασα το πρόγραμμα από το App Store. To κόστος είτε προμηθευτείς το πακέτο από το Public, είτε το κατεβάσεις στο κινητό σου είναι κάτι λιγότερο από 40 ευρώ. Με αυτό το ποσό δηλαδή έχεις εξασφαλίσει ένα είδος κεράσματος, όλο το χρόνο, σε διάφορα μέρη. 
Μόλις ανοίξεις το πρόγραμμα εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού σου 5 εικονίδια : ομορφιά και ευεξία, φαγητό και ποτό, θεάματα και αναψυχή, εμπόριο και υπηρεσίες και διεθνή ξενοδοχεία. Επιλέγεις το εικονίδιο που θέλεις π.χ. φαγητό και ποτό και σου εμφανίζει τη λίστα με όλα τα συνεργαζόμενα μαγαζιά, τα οποία είναι πολλά. Στη συνέχεια επιλέγεις την υπηρεσία που θέλεις και την εξαργυρώνεις με τα προσφερόμενα κουπόνια. Επίσης, στις λεπτομέρειες κάθε επιλογής υπάρχει χάρτης για να ξέρεις πως θα πας από το σημείο όπου βρίσκεσαι και πόση ώρα θα κάνεις.
Γιατί το προτείνω
– Σε βοηθάει να ανακαλύψεις καινούρια μέρη κοντά στην περιοχή σου ή σε περιοχές που θέλεις, που να πληρούν τις δικές σου ανάγκες, όπως φιλικοί σε παιδιά χώροι, μουσική της αρεσκείας σου, ιδιαίτερη κουζίνα, αποκλειστικά μαγαζιά μη καπνιστών κ.λ.π.
– Μπορείς να μοιραστείς το πακέτο με φίλους ή με την οικογένεια σου. Πως; Κατεβάζουν το App με τον δικό σου κωδικό και έχουν πρόσβαση σε όλες τις προσφορές.
– Μπορείς να χαρίσεις μέχρι 10 προσφορές σε φίλους σου, που δεν έχουν κατεβάσει το πρόγραμμα.
– Κάθε μήνα εμφανίζονται νέες προσφορές και υπηρεσίες που δεν αναφέρονται στο πακέτο.
– Συμβουλή: Χρησιμοποίησε ένα μπλοκάκι για να δείς τι κέρδος μπορείς να έχεις μέσα στο μήνα και στη συνέχεια μέσα στο χρόνο. Θα εντυπωσιαστείς με τα νούμερα!
Το καλύτερο το άφησα για το τέλος. Εχω εξασφαλίσει έκπτωση 10% για όλους τους αναγνώστες του blog. Η καλύτερη τιμή θα σου δοθεί αφού χρησιμοποιήσεις τον κωδικό TEBLAS για να κατεβάσεις την εφαρμογή εδώ: www.theentertainerme.com/athens/products2016
Αν έχεις απορίες και θέλεις να τις λύσεις μπορείς να επισκεφτείς τη σελίδα του The Entertainer Athens και μην ξεχάσεις ούτε κι εκεί να χρησιμοποιήσεις τον κωδικό σου! 

Translate »

Pin It on Pinterest