<Κάνε στο μυαλό σου εικόνα, αυτό που πραγματικά θέλεις, πίστεψέ το και σύντομα θα γίνει πραγματικότητα!> Τη φράση αυτή τη δανείστηκα από μία νέα σχεδιάστρια, την Ελλη Βουκούτη, που δεν σταματά να ονειρεύεται και να φτιάχνει εικόνες στο μυαλό της γι΄ αυτό που πραγματικά αγαπά…
Λένε ότι οι περισσότερες γυναίκες έχουν φετίχ με τα παπούτσια τους. Δωδεκάποντα, μπαλαρίνες, μποτάκια, ψηλές μπότες, sneakers… δεν έχει σημασία, τα παπούτσια είναι μία ανάγκη που δεν σταματά ποτέ και η Ελλη Βουκούτη το γνωρίζει πολύ καλά… Μεγαλωμένη μέσα σε μία οικογένεια που κατασκεύαζε χειροποίητα υποδήματα από το 1964 γνωρίζει πολύ καλά πως το παπούτσι είναι δύναμη, αρκεί να είναι το σωστό!
Υπογράφοντας με το brand Ellie V δημιουργεί παπούτσια άκρως θηλυκά και παράλληλα μαλακά, άνετα και ανατομικά! Εξάλλου, ο σωστός ορθοπεδικός σχεδιασμός είναι κάτι που δουλεύει η εταιρεία χρόνια τώρα, γι΄ αυτό και μία από τις σειρές που διαθέτει είναι η Art Anatomic Shoes.
  Τι ονειρεύεται μία νέα σχεδιάστρια; Να δημιουργήσει μία αλυσίδα καταστημάτων με παπούτσια αποκλειστικά ελληνικής κατασκευής που να ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, χωρίς να υστερούν στην άνεση.
Το καλύτερο; Να κυκλοφορήσει μία συλλογή με ανατομικό και ορθοπεδικό σχεδιασμό, ακόμη και σε δωδεκάποντα!!! Γιατί, όπως η ίδια λέει, το μόνο που χρειάζεται μία γυναίκα σήμερα για να πετύχει είναι κομψά, σταθερά και άνετα βήματα!
ΥΣ. Τα παπούτσια της φωτογραφίας τα φορούσα όλη μέρα και πραγματικά είναι απίστευτα άνετα!
Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε καταστήματα υποδημάτων ορθοπεδικών ειδών, καθώς και σε boutique ρούχων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ξάνθη, Κοζάνη, Λάρισα, Φιλιππιάδα, Λαμία, Πάτρα και Κύπρο.
Μπορείτε επίσης να τα βρείτε ηλεκτρονικά στα παρακάτω
www.texni-art.gr 
Facebook: Art Anatomic Shoes
Instagram: Ellie_Voukouti 

Translate »

Pin It on Pinterest