Βγήκατε στα μαγαζιά; Μέρες εκπτώσεων και η αγορά κινείται σε άλλους ρυθμούς. Σε μία βόλτα που έκανα διαπίστωσα ότι οι μεγάλες αλυσίδες ένδυσης ασφυκτιούν από καταναλωτές, ενώ κάποια άλλα καταστήματα είναι άδεια! Λογικό μου φάνηκε, όταν η έκπτωση στα πρώτα αγγίζει το 40%-50% και άνω, ενώ στα δεύτερα είναι οριακά στο 10%-20%. 
Η αλήθεια είναι ότι αρνούμαι να μπω σε μαγαζί όταν η προσφερόμενη έκπτωση είναι μόνο 10%. Το ποσοστό αυτό το θεωρώ επιεικώς παραμύθιασμα του καταναλωτή, όμως ποιό είναι το κριτήριο μας για να  ψωνίσουμε στις εκπτώσεις;
Μία επιπλέον μπλούζα ή ένα jean δεν θα μας λείψει από τη ντουλάπα κι όσο φθηνότερο κι αν το αγοράσουμε δεν θα κάνει διαφορά στο προσωπικό μας στυλ. Αντιθέτως, εάν επενδύσουμε σε κάποια statement κομμάτια, θα αναδείξουμε τις εμφανίσεις μας και θα τα κρατήσουμε στη ντουλάπα μας για αρκετά χρόνια. 

Ποιά κομμάτια είναι αυτά;
Μία καλή τσάντα είναι πάντα απαραίτητη και θα την ευχαριστηθείτε από το πρωί έως το βράδυ.
 
Μία ακριβή γόβα ή ένα καλό μποτίνι είναι εγγυημένη επιτυχία για τις βραδινές εμφανίσεις. Μην ξεχνάτε τη Σταχτοπούτα!
Ενα κόσμημα μπορεί να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό ρούχο. Προσθέστε ένα κολιέ σε ένα t-shirt και επιβεβαιώστε τη μετατροπή!
Ενα ρολόι αξίας ικανοποιεί τον ιδιοκτήτη όσο ένα κόσμημα. Extra bonus; Μπορείτε να φοράτε συνεχώς.
Τα γυαλιά ηλίου! Αγαπημένο αξεσουάρ, που προσωπικά δεν το αποχωρίζομαι ούτε κατά τους χειμερινούς μήνες. Αν κυνηγάτε τις εκπτώσεις, τώρα που οι τιμές είναι χαμηλές είναι η κατάλληλη περίοδος για να επενδύσετε σε ένα ακριβό γυαλί. Μην το καθυστερείτε!  

Bag: Les Petit Joueurs collection 
www.forzieri.com
Shoe: Deville Booties Zebra by Dukas
www.dukas.com.gr 
Bracelet: Michael Kors 
www.michaelkors.com 
Watch: Montblanc 
Montblanc boutique 
Eyewear: “Andie” Jimmy Choo
Panaidis Eyewear Boutique 
Translate »

Pin It on Pinterest