Τι κι αν βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα; Εμείς ήδη ονειρευόμαστε την άνοιξη!  Παστέλ χρώματα, floral prints, boho εμφανίσεις και αξεσουάρ που παραπέμπουν στο gypsy style αρκούν για να μας ανεβάσουν τη διάθεση! 
 Yπάρχει όμως ένα στιλ, που είναι τόσο διαχρονικό και τόσο ταυτισμένο με την εποχή της άνοιξης, όσο κανένα άλλο. Ο λόγος για το safari look, όπου το πρώτο σχέδιο σε αυτό το ύφος χρονολογείται το 19ο αιώνα. Ναι, τόσο παλιά… Κυκλοφόρησε για μερικά χρόνια και μετά ξεχάστηκε. Επανήλθε δυναμικά και έκτοτε καθιερώθηκε ως ένα διαχρονικό στιλ το 1968, όταν ο ταλαντούχος σχεδιαστής Yves Saint Laurent παρουσίασε μία ολόκληρη κολεξιόν, σε safari style, με την ονομασία Saharienne. 
Σκέφτηκα λοιπόν ότι αν έπρεπε να παρουσιάσω ένα και μόνο ένα κομμάτι γι΄ αυτή την εποχή, αυτό θα ήταν το jacket σε γραμμές safari. Είναι ένα ρούχο μοντέρνο και παράλληλα διαχρονικό, φοριέται από την άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο, χαρίζει έναν αέρα άνεσης και ολοκληρώνει μία χαλαρή εμφάνιση. 
 Συνήθως κυκλοφορεί στις αποχρώσεις του μπεζ, γεγονός που επιτρέπει τον συνδυασμό με πολλά ρούχα. 
 Μπορείς να το φορέσεις με παντελόνια ίδιου τύπου (σαφάρι), με jeans, leggings, αλλά και με σορτσάκια και ankle boots κατά τους πιο ζεστούς μήνες.  
  
Outfit 
Safari Jacket: Wrangler new collection s/s 2016 
Leggings: zara 
Shirt: zara 
Boots: Vardas store 
Translate »

Pin It on Pinterest