Αν και έχει χαρακτηριστεί στιλ, δεν πρόκειται για κάτι συγκεκριμένο, αλλά περισσότερο για lifestyle. Δεν θα σου έγραφα δηλαδή ποια κομμάτια θεωρούνται casual and chic γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν. Momentsnstyle, Fashion, Beauty & Lifestyle blog/ the blablas moments

Casual and chic είναι γενικότερα ο τρόπος που επιλέγεις να κινείσαι με άνεση, η ανάμειξη διαφορετικών στιλ και υφασμάτων, η επιλεκτική σου στάση απέναντι στη βιομηχανία της μόδας.

Αντιπροσωπευτικές γραμμές δεν έχει, όμως ένα από τα πιο εύκολα outfit που μπορείς να ακολουθήσεις είναι ο συνδυασμός ενός jean παντελονιού με σακάκι. Θα μπορούσε αντί για jean παντελόνι να ήταν jean jacket με ένα κλασικό φόρεμα και μπαλαρίνες. Η ουσία είναι ότι συνδυάζεις διαφορετικά υφάσματα και αφήνεις τη φαντασία σου να λειτουργήσει με γνώμονα την άνεση.

 

Πως θα το πετύχεις

 

– Ακολούθησε τα trends, χωρίς να χάνεις το προσωπικό σου ύφος. Διάλεξε κάποια μοντέρνα κομμάτια από τις τάσεις της σεζόν και συνδύασέ τα με πιο κλασικά. Στα κλασικά που πρέπει απαραιτήτως να έχεις στη ντουλάπα σου είναι ένα καλό jean παντελόνι, ένα μαύρο φόρεμα και ένα κομψό σακάκι.

 

– Τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα γιατί μπορεί να αναδείξουν και την πιο απλή εμφάνιση. Επένδυσε σε ένα εντυπωσιακό κολιέ, ένα βραχιόλι ή ένα δαχτυλίδι.

Αν πάλι δεν σου αρέσουν τα κοσμήματα, διάλεξε ένα ωραίο ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Είναι το δυνατότερο αξεσουάρ!

 

Το outfit στις φωτογραφίες είναι από τη νέα συλλογή της Matis Fashion. Περισσότερα μπορείς να δεις εδώ.

 

 

Outfit

Orange Jacket: Matis Fashion

T-shirt : Matis Fashion

Jean: Matis Fashion

Shoes: New Balance

Eyewear : Carrera

 

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest