Συνήθως αυτή την εποχή αγοράζουμε νέα πράγματα -μικρά ή μεγάλα, δεν έχει σημασία- γιατί αισθανόμαστε την ανάγκη της ανανέωσης. Κάποια απ΄ αυτά θα τα κρατήσουμε στη ντουλάπα και για τους καλοκαιρινούς μήνες και κάποια άλλα είναι καταδικασμένα για χρήση ενός μήνα… Κρίμα δεν είναι; momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog/ the blablas moments

 

Με αυτό το σκεπτικό βγήκε αυτό το post και έτσι είμαι εδώ και σου γράφω τα πέντε κομμάτια που αν αγοράσεις τώρα θα τα ευχαριστηθείς και όλο το καλοκαίρι. Εύκολα, άνετα, πρακτικά και ευκολοσυνδύαστα.

 

 

Νο 1: Τα παντελόνια καμπάνα. Ξαναέγραψα πρόσφατα γι΄ αυτά, είναι άνετα και πολύ στυλάτα και μπορείς να κάνεις ένα σωρό συνδυασμούς.

 

Νο 2: Οι μπλούζες με τους ώμους έξω ή στην αγγλική -όπως έχουν επικρατήσει- off the shoulder tops. Είναι πολύ θηλυκές, αεράτες και δηλώνουν καλοκαίρι!

 

Νο 3: Mules! Είναι τα παπούτσια αυτής της σεζόν και της επόμενης. Προσωπικά τα λατρεύω γιατί αν έχεις λεπτό πόδι και σου γλυστράει από το ανοικτό σανδάλι με καταλαβαίνεις… δύσκολο το περπάτημα! Αντιθέτως τα mules, ειδικά αυτά με τα χοντρά τακούνια, δίνουν σταθερότητα και θυμίζουν 70s!

 

 

Νο 4: Αν δεν έχεις ήδη ένα μακρύ φόρεμα ή μία μακριά φούστα στη ντουλάπα σου, τώρα ήρθε ή ώρα. Πολύ μόδα και φέτος φοριούνται απ΄ αυτή την εποχή μέχρι και τα τέλη Αυγούστου. Μεταμορφώνουν εσένα σε boho girl και τη σιλουέτα σου σε αέρινη!

 

Νο 5: Τα σακιδιάκια. Το έχεις παρατηρήσει από πέρυσι τα μικρά σακίδια ήρθαν για να μείνουν! Η τάση θέλει να τα κρατάς όλη την ημέρα, όχι μόνο με τα jean σου, αλλά και  με τα φορέματα και τις φούστες. Επίσης, είναι ιδανικά για το εκδρομικό σου  outfit, οπότε μην το πολυσκέφτεσαι, επένδυσε σε ένα!

 

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest