Ερώτηση πρώτη: Που εργάζεσαι;

Ερώτηση δεύτερη: Τι ηλικίας είναι οι συνάδελφοι σου;

Ερώτηση τρίτη: Πως είναι το περιβάλλον εργασίας;

Εξηγώ… αν εργάζεσαι σε ένα χώρο με αντικείμενο τη μόδα, οι συνάδελφοι είναι στην πλειοψηφία νέες και μοντέρνες γυναίκες και το περιβάλλον είναι χαλαρό, τότε ναι μπορείς να φορέσεις ότι θέλεις.momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Εάν όμως εργάζεσαι σε ένα γραφείο με την πλειοψηφία των ατόμων γύρω στα 50 και με αυστηρό περιβάλλον, τότε πρέπει να τηρήσεις ένα dress code ανάλογο του επαγγέλματος.

Τι σημαίνει αυτό; Δεν θα πας ποτέ -όσο κι αν ζεσταίνεσαι- με καυτό σορτσάκι ή με top που αφήνει όλη την πλάτη έξω. Τα ρούχα αυτά άφησέ τα για τις ώρες εκτός γραφείου και επίλεξε κομμάτια άνετα και δροσερά για τις ημέρες εργασίας.

Δεν χρειάζεται να απαρνηθείς το προσωπικό σου στιλ , αλλά να το εντάξεις στο χώρο εργασίας με πινελιές επαγγελματικού ντυσίματος. Τι εννοώ… Μπορείς να βάλεις ένα cropped παντελόνι, μία jupe culotte ή μία παντελόνα και να τα συνδυάσεις με ένα λευκό πουκάμισο ή ένα top που δεν θα είναι πολύ ανοικτό.

Αλλη λύση είναι οι φούστες σε γραμμή midi που μπορείς να τις συνδυάσεις με διάφορα tops.

Τα φορέματα είναι για μένα μία ξεχωριστή καλοκαιρινή κατηγορία γιατί είναι άνετα, δροσερά και εύκολα. Ειδικότερα αυτά που είναι σε ίσια γραμμή δείχνουν επαγγελματισμό και σε αναδεικνύουν σε σούπερ σικ!

Στην αγορά μπορείς να βρεις διάφορα φορέματα από μαλακά και δροσερά υφάσματα και σε όμορφα καλοκαιρινά χρώματα. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο και προτίμησε ουδέτερες αποχρώσεις για να μπορείς να το φοράς συχνά.

Το φόρεμα της φωτογραφίας είναι από τη νέα συλλογή Toi Moi. Περισσότερα μπορείς να δεις εδώ.

momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest