Δεν θυμάμαι πότε ξεκίνησε η τρέλα με τα πλεκτά μαγιό, θυμάμαι όμως πόσο εντυπωσιασμένη ήμουν με την όλη ιδέα. Επειτα ήρθε η εύλογη απορία <Καλά, δεν ξεχυλώνουν με το θαλασσινό νερό;>

Το ερώτημα μου, μαζί με άλλα, ήρθε να μου απαντήσει η Χριστίνα, εμπνεύστρια και δημιουργός του mumshandmade,  ενός από τα πρώτα brands που ασχολήθηκαν με το πλεκτό μαγιό.

Τα mumshandmade κατασκευάζονται από έμπειρες μανούλες που έχουν πάθος με το πλέξιμο. Για να μην ξεχυλώνουν τα μαγιό -εδώ λύθηκε η απορία- χρησιμοποιούν άριστης ποιότητας νήματα από 100% βαμβάκι.

Τα περισσότερα σχέδια πλέκονται custom δηλαδή στα ακριβή μέτρα της κάθε πελάτισσας. Στέλνεις τις αναλογίες σου, στο πλέκουν και στο στέλνουν!

Αποστολές γίνονται σε διάφορα σημεία στον κόσμο, ενώ υπάρχουν και κάποια επιλεγμένα καταστήματα που διαθέτουν μεμονωμένα κομμάτια.

Η ανταπόκριση των καταναλωτριών ώθησε τη Χριστίνα και την ομάδα του mumshandmade να προχωρήσουν και σε άλλα σχέδια. Ετσι, από τον Σεπτέμβριο θα λανσάρουν μία νέα σειρά με oversized cardigans και sweaters, που θα χαρακτηρίζεται όχι μόνο για την ιδιαιτερότητα των σχεδίων της, αλλά και για τα νέα υλικά της.

Μέχρι τότε μπορείς να απολαύσεις τα σχέδια στα μαγιό στο  site του mumshandmade.com

 

momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

momentsnstyle, fashion, beauty & lifestyle blog

momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest