Πριν από λίγες μέρες βρέθηκα στο Κολωνάκι, στο show room, όπου η σχεδιάστρια Ελεάννα Κατσίρα φιλοξενεί τη νέα της κολεξιόν.

Εάν γνωρίζεις την Ελεάννα ξέρεις ότι αυτά που δημιουργεί αντιπροσωπεύουν απόλυτα το προσωπικό της στιλ. Τα κομμάτια της εκκεντρικά, ροκ και παράλληλα trendy σου δίνουν μία αίσθηση ελευθερίας και άνεσης.  Αγαπημένο της υλικό, το δέρμα όπου το δένει κυρίως με μέταλλα.

Αυτό που μου αρέσει στα αξεσουάρ της Ελεάννας είναι ότι έχουν μία πρακτική πολυπλοκότητα. Τι εννοώ; Οι τσάντες της μπορούν να κρατηθούν με διαφορετικούς τρόπους. Έξυπνα λουριά μετατρέπουν μία τσάντα από shopping bag σε backpack ή σε τσάντα χειρός. Τα κοσμήματα της, στα οποία έχει επενδύσει αρκετά φέτος έχουν την ίδια λογική. Ένα δαχτυλίδι μπορεί να φορεθεί σε ένα ή και σε δύο δάχτυλα. Τα βραχιόλια της αγκαλιάζουν όμορφα τα χέρια. Τα χαλινάρια της, τα οποία πρωτοπαρουσίασε την άνοιξη και έχω ξαναγράψει γι’ αυτά, μπορούν να μεταμορφώσουν ένα φόρεμα ή ένα top από απλό ρούχο σε μοναδικό.

Δεν είναι τυχαίο ότι η τραγουδίστρια Τάμτα (γνωστή για το ιδιαίτερο, εκκεντρικό στιλ της) επέλεξε φέτος να φορέσει αξεσουάρ της Ελεάννας στην πρώτη της παρουσίαση.

Προσπάθησα να τραβήξω φωτογραφίες με τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια, αλλά πίστεψέ με, πρέπει να τα φορέσεις για να καταλάβεις πόσο ξεχωριστά είναι…

Σε φιλώ!

 

Momentsnstyle fashion beauty & lifestyle blog img_2945 img_2946 img_2947 img_2948 img_2949 img_2950 img_2951 img_2952 img_2953 img_2954 img_2955

Translate »

Pin It on Pinterest