Θα ζήσουμε μία… πληθωρική και γυαλιστερή σεζόν!

Σαν συνέχεια της τελευταίας ανάρτησης, θέλω να σου γράψω πως μπορείς να συνδυάσεις εύκολα και απροβλημάτιστα τη γυαλιστερή φούστα, που είναι το super hit του φθινοπώρου.

 Το μήνυμα που θέλεις να περάσεις είναι ότι ναι μεν ακολουθείς τη μόδα, αλλά χρησιμοποιείς τις τάσεις διαμορφώνοντας μια εμφάνιση που να σου επιτρέπει να κινείσαι άνετα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 Τη γυαλιστερή φούστα την παντρεύεις με απλά κομμάτια, όπως ένα t-shirt, ένα jean πουκάμισο, ένα κασμιρένιο πουλόβερ τους πιο χειμερινούς μήνες. Το μυστικό είναι να ενώσεις το casual, το πρόχειρο δηλαδή με το καλό.

Οι μεταλλικές αποχρώσεις πηγαίνουν σχεδόν με όλα τα χρώματα, αλλά η δική μου πρόταση είναι να ξεκινήσεις τη γυαλιστερή σου διαδρομή με πιο ουδέτερα, όπως λευκό, γκρι ή μαύρο.

Στα παπούτσια δεν υπάρχει ιδιαίτερος προβληματισμός γιατί όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, τις φούστες αυτές τις φορούν με όλα. Στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, τις φορούσαν με αθλητικά, flat, ankle boots, μπότες πάνω από το γόνατο και φυσικά με τακούνια.

Χρησιμοποίησε το trend δημιουργώντας το δικό σου μοναδικό στιλ γιατί πάνω απ’ όλα σημασία έχει να είσαι εσύ!

Σε φιλώ!

Outfit

Skirt: little mistress, Mariangela fashion everywhere (τηλέφωνο:210- 2770050)

T-shirt: Zara

Shoes: Diamantique

Sunglassses: Carrera

Momentsnstyle fashion beauty & lifestyle blog img_1586 img_1587 img_1588 img_1589 img_1590 img_1591

Translate »

Pin It on Pinterest