Ίσως κάποιοι να έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας, ίσως πάλι να κινούνται έξυπνα στην πρώτη ευκαιρία ή ίσως να συναντούν τα κατάλληλα άτομα τη σωστή στιγμή…

Πως αλλοιώς να εξηγήσω ότι ένα brand, που γεννήθηκε στη Γαλλία με αμερικανικό όνομα και με αντικείμενο ένα από τα πιο συνηθισμένα και απλά κομμάτια ένδυσης, κατάφερε σε λιγότερο από μία δεκαετία να βρίσκεται στα καλύτερα εμπορικά σημεία του κόσμου κάνοντας τρελές πωλήσεις;

Ο Mickael Azoulay το 2005 απέκτησε το γιο του και άρχισε να θέτει νέους επαγγελματικούς στόχους. Τι έκανε; Ξεκίνησε να παρατηρεί το στιλ στους δρόμους. Διαπίστωσε ότι αυτό που του άρεσε περισσότερο δεν ήταν η επιτηδευμένη εμφάνιση, αλλά το λιτό και απλό ρούχο, που έδινε στους ανθρώπους που το φορούσαν μία άνεση.

Το σχέδιο του ήταν απλό. Θα έφτιαχνε t – shirt αλλά σε πολύ καλή ποιότητα. Επειδή ταξίδευε συχνά στην Αμερική, αποφάσισε να παντρέψει την ευρωπαϊκή κουλτούρα με το αμερικανικό πνεύμα. Έτσι, τόσο απλά γεννήθηκε το brand American Vintage.

Σήμερα έχει 52 αποκλειστικά καταστήματα και 1.310 σημεία πώλησης παγκοσμίως, εκ των οποίων κάποια είναι σε Selfridges, Harvey Nichols, Mastersfashion.com, The dressing Room in St Albans και Hertfordshire.

Φυσικά με τα χρόνια, η συλλογή μεγάλωσε κι έτσι εκτός από t shirt υπάρχει ολόκληρη γκάμα από μοντέρνα, χαλαρά και πολύ άνετα κομμάτια εξαιρετικής ποιότητας.

Από τη φετεινή του συλλογή διάλεξα τη ζακέτα της φωτογραφίας που είναι μακριά, super trend και μπορώ να τη φορέσω με κολάν, με skinny jean ή  με το ελαφρύ αγαπημένο μου φορεματάκι για πιο boho style.

Σε φιλώ

Outfit

Long cardigan: American Vintage

Leather pants: Zic Zac

Top: Stradivarius

Eyewear: Vogue

Boots: Nine West

Momentsnstyle fashion beauty and lifestyle blog beauty img_3496 img_3497 img_3498 img_3499

Translate »

Pin It on Pinterest