Το ενδιαφέρον με τη μόδα είναι ότι αλλάζει συνεχώς παρουσιάζοντας νέες ή ξεχασμένες γραμμές, trends που αγαπήθηκαν και επανήλθαν.  Διανύουμε μια εποχή που τουλάχιστον η μόδα γίνεται πιο διασκεδαστική κι αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Είναι η κρυφή γυναικεία ψυχοθεραπεία μας, δεν συμφωνείς;

Οι καμπάνες δεν συναντιούνται μόνο στα παντελόνια αλλά και στις μπλούζες και τα φορέματα. Τα μανίκια αποκτούν άλλη διάσταση και τα μεγέθη τους κλέβουν κυριολεκτικά την παράσταση!

Η τάση φέτος γίνεται εντονότερη κι αν θέλεις να την υιοθετήσεις έχω να σου δώσω μία και μόνο μία συμβουλή: προσπάθησε να κρατήσεις όλα τα υπόλοιπα κομμάτια σε απλές και ίσιες γραμμές.

Αν επιλέξεις φόρεμα με μεγάλα μανίκια, τα πράγματα είναι εύκολα. Αν όμως διαλέξεις μια μπλούζα, να θυμάσαι ότι ιδανικά συνδυάζεται με skinny midi φούστα, skinny jean ή παντελόνι σε ίσια γραμμή.

Κομμάτια με μεγάλα μανίκια θα βρεις σε πολλές αλυσίδες ένδυσης, σε μεγάλη ποικιλία τόσο σε χρώματα όσο και σε ποιότητα και τιμή.

Πρόσθεσε το trend στο στιλ σου και είμαι βέβαιη ότι θα το ευχαριστηθείς πολύ!

Σε φιλώ!

Outfit

top: Zara

pants: Stradivarius

eyewear: Carrera

bag: Marc Jacobs

shoes: vintage Pam & Pam

Momentsnstyle fashion beauty & lifestyle blogger img_3681 img_3688 img_3690 img_3694 img_3695Momentsnstyle fashion beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest