Αν ζούσες σε μία βορειοευρωπαϊκή χώρα θα ήταν από τα πρώτα πράγματα που θα επιβαλλόταν να αγοράσεις. Με τις καιρικές συνθήκες της Ελλάδας όμως η αγορά ενός αδιάβροχου μπαίνει όλο και πιο χαμηλά στη λίστα με τα απαραίτητα.

Η αλήθεια είναι πως δεν σε αδικώ, χθες όμως, που άνοιξαν οι ουρανοί και το φόρεσα, συνειδητοποίησα ότι είναι από τα πιο χρήσιμα και διαχρονικά κομμάτια που μπορείς να έχεις στη ντουλάπα σου.

Χρειάζεσαι ένα και καλό για να μπορείς να το φοράς όλες εκείνες τις βροχερές μέρες που σηκώνεσαι για τη δουλειά και δεν ξέρεις τι να βάλεις λόγω κακοκαιρίας.

Δεν γνωρίζω αν κατασκευάζονται καλά ελληνικά αδιάβροχα, ξέρω όμως ότι ένα από τα πιο γνωστά brand σε αυτή την κατηγορία είναι τα Stutterheim.

Η εμπορική τους παρουσία είναι μικρή. Μόλις το 2010 ο Alexander Stutterheim βρήκε στον παλιό αχυρώνα του παππού του, στο νησί Arholma, ένα παλιό χοντρό αδιάβροχο ψαρέματος. Το πήρε, εκμοντέρνισε σχεδιαστικά τις γραμμές του και κάπως έτσι λανσαρίστηκαν στην πόλη της Στοκχόλμης τα χειροποίητα αδιάβροχα Stutterheim.

Σήμερα διατίθενται σε 30 χώρες και εκτός από αδιάβροχα η εταιρεία διαθέτει τσάντες, καπέλα και αξεσουάρ.

 

Outfit

Raincoat: Stutterheim

Eyewear: The glass of Brixton

leather pants: Zic Zac

top: Zara

Booties: Nine West

momentsnstyle fashion, beauty, lifestyle blog img_2937 img_2939 img_2940 img_2941

Translate »

Pin It on Pinterest