Σήμερα θέλω να σε μυήσω σε έναν νέο τρόπο καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας, σε μια ανάγκη που αφορά και τον τρόπο ζωής σου.

Η στροφή προς τα super foods, τις τροφές δηλαδή που μας χαρίζουν λάμψη και ενέργεια, κερδίζει συνεχώς έδαφος από νέες γυναίκες που έχουν συνειδητοποιήσει ότι ένα υγιές σώμα σηματοδοτεί και ένα λαμπερό πρόσωπο.

Η επιδερμίδα μας λαμβάνει θρεπτικά συστατικά από την πρόληψη βιταμινών μέσω της διατροφής, αλλά έχει τη λιγότερο δυνατή απορρόφηση σε σχέση με τα υπόλοιπα όργανα του σώματος μας.

Στο σημείο αυτό έρχεται η Vichy με τη νέα γενιά προϊόντων φροντίδας Idealia. Ναι, εκεί στα εργαστήρια της εταιρείας, οι ερευνητές δημιούργησαν ένα εξειδικευμένο σύμπλεγμα που βασίζεται στις υπερτροφές! Αποτέλεσμα; Η επιδερμίδα αποκτά τη χαμένη λάμψη και ενέργεια της.

Η νέα σειρά περιέχει τρία δυνατά συστατικά:

– Πολυφαινόλες μύρτιλου, που είναι εννέα φορές πιο αντιοξειδωτικές από το σταφύλι. Προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες, καταπολεμούν τα ένδυμα που καταστρέφουν σταδιακά το κολλαγόνο του δέρματος, ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου τύπου 1 και 3 και αποτρέπουν την εμφάνιση λεπτών γραμμών.

– Φυσική αδενοσίνη από καλαμπόκι. Έχει την ικανότητα να προστατεύει τα μιτοχόνδρια, που βρίσκονται στην καρδιά των κυττάρων. Επίσης, συμβάλλει στην αύξηση παραγωγής της ενέργειας που χρειάζεται η επιδερμίδα μέσω των μορίων ATP.

– Εκχύλισμα μαύρου τσαγιού, γνωστό και ως κομπούχα. Προϊόν βιοτεχνολογίας, αποτελεί το κορυφαίο ενεργό συστατικό της Idealia και έχει άριστες ιδιότητες κατά της γλυκοζυλίωσης. Ετσι βελτιώνεται η λάμψη και η ποιότητα της επιδερμίδας.

Η σειρά περιλαμβάνει κρέμες ημέρας, νύχτας και ματιών, αλλά και ένα εξαιρετικό peeling. Το τελευταίο είναι το αγαπημένο μου γιατί πρόκειται για ένα προϊόν τελείως διαφορετικό από όσα γνωρίζεις μέχρι σήμερα.

Είναι ένα peeling νύχτας και ενεργοποίηση λάμψης! Εμπλουτισμένο με 4% γλυκολικό οξύ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Τι κάνει; Εξασθενεί σταδιακά τις κηλίδες και παράλληλα λειαίνει τις ρυτίδες.

Η διαφορά στην επιδερμίδα φαίνεται από το πρώτο βράδυ, αλλά σύμφωνα με τις έρευνες μετά από τρεις μήνες αυξάνεται η φωτεινότητα της επιδερμίδας κατά 41%, επιτυγχάνεται λείανση ρυτίδων κατά 54%,  ενώ μειώνεται η μελάγχρωση κατά 40%.

Προσωπικά, το έχω χρησιμοποιήσει μόνο τρία βράδια – κι αν θες το πιστεύεις- βλέπω ήδη διαφορά στην επιδερμίδα μου! Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Σε φιλώ!

 

 

momentsnstyle fashion beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest