Αν με ρωτήσεις ποια τάση πιστεύω ότι θα δούμε πολύ τα επόμενα χρόνια, θα σου απαντήσω το βελούδο. Πολυτελές και αριστοκρατικό είναι το ύφασμα που θέλεις να κρατήσεις στη ντουλάπα σου και να πειραματιστείς με τα outfit σου.

Γιατί πιστεύω ότι ήρθε για να μείνει; Για χρόνια είχε μείνει εκτός μόδας, λόγω του υψηλού κόστους παραγωγής, αλλά πλέον έχουν βγει βελούδινα υφάσματα σε πιο οικονομικές τιμές. Επιπλέον είναι απαλό στην υφή, ζεστό για τις χειμωνιάτικες μέρες και προσδίδει απίστευτο στυλ σε όποια το τολμήσει.

Βελούδινα κομμάτια θα βρεις πολλά στην αγορά. Από σακάκια, tops, παντελόνια, φόρμες και φορέματα μέχρι γόβες, ζώνες και τσάντες. Αν δεν είσαι έτοιμη να επενδύσεις ενδυματολογικά σε ένα βελούδινο κομμάτι, τα αξεσουάρ από βελούδο είναι εξίσου ωραία και δίνουν αυτό το μικρό touch πολυτέλειας που θέλεις να έχεις στο στυλ σου.

Φυσικά οι περισσότερες αγορές, σε ότι αφορά το συγκεκριμένο ύφασμα, γίνονται αυτή την εποχή στα φορέματα. Υπάρχει όμως πάντα η εναλλακτική του φορέματος, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Η ολόσωμη φόρμα -πολύ τάση, το ξέρεις- σου χαρίζει στυλ και άνεση. Προσωπικά την προτιμώ γιατί με ένα biker jacket ή με ένα πουλόβερ και sneakers μπορείς να την ευχαριστηθείς και τις πρωινές ώρες.

Η φόρμα στις φωτογραφίες είναι από την εταιρεία Forel.

momentsnstyle fashion beauty lifestyle blog momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest