Νομίζω ότι από τις πιο εντυπωσιακές τάσεις του φετεινού χειμώνα είναι τα μεταλλικά στοιχεία. Για το πως επανήλθαν στη μόδα έχω ξαναγράψει στο παρελθόν. Το θέμα είναι ότι ήρθαν για να μείνουν… τουλάχιστον μέχρι την επόμενη σεζόν.

Οι οίκοι Balmain, Genny, Antonio Marras, Dolce & Gabbana, Fendi και Gucci παρουσίασαν στο Παρίσι τις νέες τους κολεξιόν για την άνοιξη- καλοκαίρι 2017 και δεν ήταν καθόλου φειδωλοί σε ότι αφορά τα μεταλλικά υφάσματα. Αντιθέτως έδωσαν ξεκάθαρα το στίγμα τους για τους μήνες που θα ακολουθήσουν. Ναι, ότι έχει glitter, ασήμι και παγιέτα συνεχίζει να είναι in!

Σε αυτό το ποστ θέλω να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά στο metallic jacket, το οποίο θεωρώ από τα πιο βασικά κομμάτια και προσωπικά το προτιμώ γιατί αν το συνδυάσεις σωστά μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ. Με ένα t-shirt, Jean και sneakers “υπογράφεις” μια άψογη εικόνα μέσα στην ημέρα, ενώ με μια φούστα και τακούνια, το ανακηρύσσεις σε ένα υπέροχο βραδινό κομμάτι.

Το metallic jacket στις φωτογραφίες, όπως και τα υπόλοιπα ρούχα, είναι από τη χειμερινή συλλογή της εταιρείας Twenty-29. Περισσότερα μπορείς να δεις εδώ: http://www.twenty-29.com/

 

Outfit

metallic jacket: twenty -29

skirt and top: twenty-29

eywear: fendi

bag: Chanel

boots: tsakiris-mallas

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest