Για να είμαι ειλικρινής όταν επανεμφανίστηκαν τα σακίδια πλάτης ήμουν επιφυλακτική ως προς την διάρκεια τους. Πόσο διάστημα και με πόσα outfits να κρατήσεις ένα σακίδιο;

 Διαψεύστηκα! Η τάση των ’90ς ούτε σε εκείνη την δεκαετία δεν βρήκε τόση απήχηση όση έχει κερδίσει σήμερα! Όλοι οι μεγάλοι οίκοι έβαλαν τα δυνατά τους και λάνσαραν σακίδια που θέλεις να τα συνδυάσεις ακόμα και με το πιο trendy φόρεμα σου.

 Από τη Chanel και τη Louis Vuitton μέχρι τον Marc Jacobs και τα πιο προσιτά Trussardi Jeans, τα νέα σακίδια δεν θυμίζουν σε τίποτα με αυτά των σχολικών μας χρόνων. Αντιθέτως, τα δέρματα τους, οι λεπτομέρειες, τα χρώματα και τα σχέδια τους, είναι τόσο εντυπωσιακά, που εύκολα αφήνεις στην άκρη την τσάντα χειρός για μια πιο sporty chic εμφάνιση.

Για να σου ετοιμάσω αυτό το ποστ διάλεξα ένα κόκκινο backpack από τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή της εταιρείας Trussardi jeans. Το δέρμα του στην μπροστινή πλευρά είναι διάτρητο και έχει μεγάλη χωρητικότητα για να βάλεις μέσα όλα όσα δεν αποχωρίζεσαι! Επίσης, το κόκκινο, ειδικά στα αξεσουάρ το θεωρώ must γιατί πραγματικά τονίζει ακόμα και το πιο βαρετό ντύσιμο.

Outfit

red backpack: Trussardi jeans

T-shirt : Lee 1889

Military Jacket: Reiko

Eyewear: Rayban

Jean: Stradivarius

Boots: Nine West

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest