Αν η άνοιξη του 2017 είχε χρώμα, αυτό θα ήταν ροζ. Ροζ παντού περισσότερο από κάθε άλλη φορά και οι σχεδιαστές στέλνουν ένα και μόνο μήνυμα. Συνδυασέ το με τη σκέψη ότι φοράς ένα ουδέτερο χρώμα.

Στο Μιλανο ο Alessandro Michele παρουσίασε για λογαριασμό του οίκου Gucci μια κολεξιόν που θύμιζε τη συλλογή της Barbie.

O Pierpaolo Piccioli, που παρουσίασε στο Παρίσι για πρώτη φορά την ολοκληρωμένη του κολεξιόν για τον Valentino, επέλεξε επίσης ως βασικό χρώμα το ροζ.

Σε ροζ αποχρώσεις κινήθηκαν και οι οίκοι Balenciaga, Chloe, αλλά και η Rihanna για τη συνεργασία της με την Fendy x Puma.

Δεν χωράει καμμία αμφιβολία ότι το ροζ βρίσκεται στο κέντρο της σχεδιαστικής αισθητικής, οπότε μη διαστάσεις να το επιλέξεις όχι μόνο σε ρούχα, αλλά και σε αξεσουάρ!

Το outfit της φωτογραφίας είναι όλο ichi fashion, τη διάθεση της οποίας έχει η εταρεία Mariangela Fashion Everywhere. Περισσότερα μπορείς να δεις εδώ: http://www.mariangela.gr

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest