Η τελευταία ανάρτηση με outfit που ανέβασα περιελάμβανε ojo sunglasses. Αρκετές από εσάς με ρώτησαν να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία κι έτσι εγώ ετοίμασα ένα έξτρα ποστ με πληροφορίες για το συγκεκριμένο brand.

Πρόκειται για ένα κυπριακό brand που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία έξι χρόνια στο χώρο των  γυαλιών ηλίου. Η μεγάλη ανταπόκριση του καταναλωτικού κοινού ώθησε τους υπεύθυνους της εταιρείας να προχωρήσουν μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα και σε άλλες αγορές πλην της κυπριακής.

Έτσι σήμερα τα ojo sunglasses βρίσκονται συνολικά σε 40 καταστήματα όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά και σε άλλες χώρες, όπως Ελλάδα, Λίβανο, Ρουμανία και Μάλτα.

Στην Ελλάδα υπάρχουν γύρω στα 10 καταστήματα γύρω από την περιοχή της Αττικής (Κηφισιά, Χαλάνδρι, Πειραιά κ.α.), ενώ αποκλειστικά σημεία  θα βρεις και σε Ρόδο, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Καλαμάτα, Κόρινθο και Βόλο.

Στη συλλογή των γυαλιών ojo υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωματικών φακών, αλλά το πιο ενδιαφέρον θεωρώ ότι είναι η τιμή και η προσφορά της εταιρείας που “τρέχει” συνεχώς. Δηλαδή; Με κάθε ζευγάρι γυαλιά που αγοράζεις έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις άλλο ένα της αρεσκείας σου εντελώς δωρεάν!

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, αλλά και για τα σχέδια που υπάρχουν στη νέα καλοκαιρινή σειρά  μπορείς να δεις στο site:http://www.ojosunglasses.com

Momentsnstyle fashion beauty lifestyle blog

Momentsnstyle fashion beauty lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest