Οι ομορφότερες συζητήσεις γίνονται μεταξύ τυρού και οίνου… Πριν λίγους μήνες δυο φίλες, η Βάσω και η Ιωάννα, στο πλαίσιο μιας χαλαρής ατμόσφαιρας κάθονται και κουβεντιάζουν για την αγορά, το styling και το καλοκαίρι που πλησιάζει…
Η συζήτηση περνάει στα μαγιό. Δεν έχουν βρει κανένα που να τις ικανοποιεί. Θέλουν ένα ύφασμα σταθερό, σφικτό που να έχει αντιηλιακή προστασία και παράλληλα να είναι κομψό, μοντέρνο και … πολυμορφικό!!! Μήπως θέλουν πολλά;

Υπάρχει μια ρήση που λέει ότι όταν ψάχνεις κάτι πολύ το βρίσκεις. Όχι, δεν το βρήκαν έτοιμο, αλλά ψάχνοντας βρήκαν τα κατάλληλα υφάσματα για να δημιουργήσουν τα μαγιό τους, έτσι ακριβώς όπως τα ονειρεύονταν!!!

Τα καλά νέα είναι ότι δεν έφτιαξαν μόνο για τις ίδιες, αλλά έφτιαξαν και για τις φίλες τους κι επειδή οι φίλες τους το είπαν και σε άλλες φίλες και πάει λέγοντας… έφτιαξαν και για όλες εμάς!

Έτσι ένα νέο brand γεννήθηκε και το όνομα αυτού; ioova swimwear!
Αρχικά τα ξεχώρισα για τα καταπληκτικά υφάσματα. Όπως αργότερα έμαθα τα πανιά είναι ιταλικά και ισπανικά, εξαιρετικής ποιότητας και πολύ σταθερά.
Ο δεύτερος λόγος είναι ότι έχουν αντιηλιακή κάλυψη 50 UVA.
Ο τρίτος λόγος είναι τα σχέδια. Ναι έχουν υπέροχα σχέδια, μεταξύ των οποίων κι ένα σουτιέν πολυμορφικό. Παίρνεις ένα και νομίζουν ότι έχεις 4 διαφορετικά. Μπορείς να το φορέσεις κι από τις δυο πλευρές (διαφορετικά χρώματα) αλλά και να δέσεις τα κορδόνια του με 4 διαφορετικούς τρόπους!!!
Ο τέταρτος λόγος είναι τα χρώματα. Λάτρεψα τα μεταλλικά σε σοκολά, γκρι, πετρόλ και χρυσό, αλλά και τη μεγάλη ποικιλία σε μονόχρωμα και εμπριμέ.

Που θα τα βρεις;
Το site και το e Shop ετοιμάζονται, άρα αν τα βιάζεσαι τα μόνα σημεία, όπου μπορείς να τα προμηθευτείς είναι τα καταστήματα AZURA στο Ψυχικό ( Ομήρου 14, τηλ. 213 0389042) και στη Γλυφάδα (Γιαννιτσοπούλου 6, τηλ. 213 0439171)

Σε φιλώ!!

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest