Αυτή την εβδομάδα θέλω να ξεκινήσω με ένα απόσπασμα του Οδυσσέα Ελύτη από το ποίημα “Το ελληνικό καλοκαίρι κατά τον E. Teriade”

” Κι όμως, το ίδιο αυτό φως, το αστραφτοβόλο, το καταιγιστικό, που αναιρεί την Ελλάδα μες στα μεσημέρια, την αποκαθιστά πάλι το ηλιοβασίλεμα κάτω από τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα του δειλινού κι αργότερα κάτω από την τρυφερή παρουσία της Σελήνης.

Τότε ξαναβρίσκει τον εαυτό της η Ελλάδα. Ξαναγίνεται αυτό που πραγματικά είναι. Ξαναπαίρνει στους  χάρτες τη θέση που της αξίζει. Θέλω να πω τη θέση των ονείρων.”

Οι λεπτομέρειες που αφήνει το ελληνικό φως…

Από το ποστ που ανέβασα την Τετάρτη με φόρεμα pretty me swimwear. Περισσότερα μπορείς να δεις εδώ:https://momentsnstyle.gr/2017/07/prettymeswimwear-com/

Smoothie made in Paros. Περιέχει μάνγκο, μπανάνα, τζίντζερ, μήλο και για ντεκόρ ένα κομμάτι από ανανά.

Δοκίμασε να το φτιάξεις, είναι πολύ νόστιμο!

Αυτή τη φωτογραφία την ανέβασα με την λεζάντα “κάνε ο,τι ευχαριστεί την ψυχή σου!”

Σάββατο πρωί πετάω για Κάρπαθο με μια εταιρεία που δεν έχω ξαναταξιδέψει, την sky express. Η εταιρεία από ο,τι γνωρίζω είναι κρητική και δραστηριοποιείται από το 2005. Απίστευτη καθυστέρηση σε όλα και πραγματικά δεν ήταν θέμα υπαλλήλων, αλλά οργάνωσης.  Φτάσαμε στο νησί μια ώρα αργότερα.

Ευτυχώς οι παραλίες της Καρπάθου πάντα σε αποζημιώνουν για την οποιαδήποτε ταλαιπωρία…

Λεζάντα φωτογραφίας: “Μπορεί να πάρει μια ολόκληρη ζωή σε κάποιον για να ανακαλύψει την Ελλάδα, αλλά του παίρνει μόνο μια στιγμή για να την ερωτευτεί…” Henry Miller

Αναμνήσεις από την Πάρο…

Καλή εβδομάδα και καλό Αύγουστο να έχουμε!!!

Translate »

Pin It on Pinterest