Πολλές μέρες πριν ήθελα να σου γράψω αυτό το ποστ για τη νέα κολεξιόν της Oysho. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να προλάβεις κάποια κομμάτια (ειδικά από την αθλητική σειρά) πριν αυτά εξαντληθούν…

Μέσα στο καλοκαίρι οι υπεύθυνοι της Oysho έκαναν μια μεγάλη παρουσίαση στο Fashion Workshop Mod’ Art International by Vicky Kagia.    Το κάλεσμα αφορούσε τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της εταιρείας. Υπέροχα κομμάτια underwear από δαντέλα, διαφάνειες και σατέν τράβηξαν την προσοχή όλων, αλλά το δικό μου ενδιαφέρον στράφηκε στην αθλητική σειρά. Για να είμαι πιο σαφής λάτρεψα τα κολάν της Oysho τα οποία θα θέλεις να τα αγοράσεις και να τα φοράς όλη μέρα!

Έχουν τέλεια εφαρμογή και κυκλοφορούν σε σχέδια και χρώματα που θα αγαπήσεις. Τα κοψίματα τους είναι ψηλόμεσα, ακολουθώντας την τελευταία τάση της μόδας, ενώ για το σχεδιασμό και την παραγωγή τους χρησιμοποιήθηκαν  καινοτόμες τεχνικές, όπως laser cut. Το ωραίο είναι ότι  στις υφές τους θα βρεις ζακάρ και βελούδο, γεγονός που θα σε προτρέψει να τα φοράς και εκτός γυμναστηρίου.

Φυσικά από τη νέα συλλογή δεν λείπουν τα ασορτί τοπ και τα αθλητικά jacket που δίνουν έμφαση στην πλάτη.

Χαρακτηριστικό όλης της κολεξιόν είναι οι αντιθέσεις, όπως διαφάνειες με σκούρα χρώματα (πολύ μόδα και φέτος) ενώ οι βασικές αποχρώσεις που παίζουν είναι σκονισμένο ροζ, μπορντώ και φυσικά μαύρο.

Momentsnstyle fashion, beauty , lifestyle blog

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest