Ένα μεγάλο event οργάνωσε για πρώτη φορά στο κέντρο της Αθήνας, η γνωστή ωρολογοποιία Daniel Wellington. Εκεί, στη συμβολή των οδών Ερμού και Νίκης, στο κατάστημα Oroloi, έδωσαν το παρόν φίλοι, αλλά και λάτρεις των υπέροχων αυτών ρολογιών.

Διαχρονικά κομμάτια της εταιρείας με τα γνωστά λουράκια-ιμάντες ΝΑΤΟ, αλλά και τελευταία, πολύ ιδιαίτερα, μοντέλα στόλισαν τον χώρο της εκδήλωσης και αποτέλεσαν σημεία αναφοράς για τους παρευρισκόμενους.

Το πιο εντυπωσιακό ρολόι – κόσμημα της DW είναι αναμφισβήτητα αυτό με το μεταλλικό λουράκι σε χρυσό, το οποίο συνοδεύεται από το αντίστοιχο βραχιόλι. Θεωρείται ξεχωριστό δώρο για τις ημέρες των εορτών και προσφέρεται σε μια πολύ όμορφη κασετίνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τους καλεσμένους στην εκδήλωση υποδεχόταν η κα Μαίρη Μπεχράκη, Social Media Coordinator της DW, η οποία ήρθε ειδικά για το event στην Ελλάδα. Guest Star ήταν η κα Χριστίνα Μπόμπα, η οποία χάρισε χαμόγελα και φωτογραφικά κλικ στους επισκέπτες.

Εάν δεν έχεις δει από κοντά τα νέα Daniel Wellington αξίζει να κάνεις μια βόλτα στο κέντρο, στο κατάστημα oroloi, για να θαυμάσεις από κοντά τα  εξαιρετικά αυτά κομμάτια.

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle Blog

Translate »

Pin It on Pinterest