Είναι το glitter το καινούριο μαύρο; Δεν ξέρω κατά πόσο ασπάζεσαι αυτή την άποψη… το γεγονός όμως είναι ένα!  Ο,τι γυαλίζει μπορεί να μην είναι χρυσός, έχει όμως τη δύναμη να σου δώσει λίγη από τη λάμψη του!

Ένας από τους σπουδαιότερους σχεδιαστές μόδας που φεύγοντας άφησε παρακαταθήκη πολλά κομμάτια για την ενίσχυση της γυναικείας φιλαρέσκειας ήταν ο Yves Saint Laurent. Ο ίδιος τη δεκαετία των 70s παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τα μεταλιζέ υφάσματα. Οι συνεχιστές του στα τελευταία Fashion Shows έδειξαν ξεκάθαρα ότι οι παγιέτες τα glitter και τα γυαλιστερά ρούχα φοριούνται πλέον από το πρωί έως το βράδυ!

Μια φούστα ή ένα παντελόνι με παγιέτες μπορεί να φορεθεί ωραιότατα με ένα t-shirt, biker jacket και sneakers ή με ένα oversized πουλόβερ και ankle boots. Τις βραδινές ώρες το look μπορεί να μετατραπεί εύκολα με ένα ωραίο τοπ, ένα γουνάκι και γόβες.

Τα μεταλιζέ jackets μπορούν επίσης να φορεθούν όλες τις ώρες και να αναδείξουν ένα απλό καθημερινό λουκ.

Ειδικά τώρα τις γιορτές αξίζει να εντάξουμε στο ντύσιμο μας μεταλιζέ κομμάτια και να αισθανθούμε όμορφες και λαμπερές. Εάν αγαπάς το πιο κλασικό ύφος, μπορείς να «αγγίξεις» την τάση στην εμφάνιση σου επιλέγοντας γυαλιστερά αξεσουάρ, όπως μια τσάντα, μια ωραία γόβα, η ένα γυαλιστερό μποτάκι. Οι επιλογές είναι πολλές και καλύπτουν όλα τα βαλάντια!

Το outfit των φωτογραφιών είναι από την εταιρεία Mariangela Fashion Everywhere      

Εάν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις κάποια από τα κομμάτια της εταιρείας μπορείς να επισκεφτείς, αυτό το Σαββατοκύριακο 16–17/12,  το showroom (Θεσσαλονίκης 32, 14342, Ν. Φιλαδέλφεια) όπου θα έχει Sample Sales σε όλα τα brands (b. Younq, Ichi Fashion, Little Mistress, Lybido, Talco, Girls on Film, Black Lilly κ.α. ) στις εκπληκτικές τιμές των 10€ και 20€!

Outfit

Fur Jacket:  Lybido

Skirt: Little  Mistress CO.UK

Shirt: Talco

Eyewear: Sunglass.LA

Boots: Zara

Handbag: Chanel

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest