Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα στο ξενοδοχείο Radisson Blue Park όπου εκπρόσωποι της γνωστής μάρκας καλλυντικών Radiant παρουσίασαν τη νέα παλέτα μακιγιάζ που βγαίνει αυτές τις μέρες στα καταστήματα.

Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι λάτρης των παλετών. Συνήθως αγοράζεις την παλέτα με τις 10 σκιές, τα τρία ρουζ και τις δυο πούδρες και τελικά κουβαλάς όλη την παλέτα για να χρησιμοποιήσεις μόνο μια σκιά.

Η νέα όμως παλέτα Face & Shape της Radiant δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία! Είναι κατάλληλη για contouring, highlighting και blushing. Όλα όσα χρειαζόμαστε δηλαδή για ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο. Αυτό που εκτίμησα ιδιαιτέρως είναι ότι έχει ξεχωριστές αποχρώσεις για μελαχρινές και ξανθιές. Επίσης, στο εσωτερικό του καπακιού της έχει καθρεφτάκι καθώς και οδηγίες για αρχάριες, δηλαδή τα βήματα που πρέπει να κάνουμε για να χρησιμοποιήσουμε σωστά τα προϊόντα.

Αν περάσεις λοιπόν αυτές τις μέρες από ένα κατάστημα καλλυντικών, μη διστάσεις να ζητήσεις από την beauty advisor της Radiant να εφαρμόσει στο πρόσωπο σου τα τρία βήματα με την καινούρια παλέτα. Είμαι βέβαιη ότι το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

Face & Shape λοιπόν γιατί οι γιορτές πλησιάζουν!

 Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Momentsnstyle fashion, beauty & lifestyle blog

Translate »

Pin It on Pinterest